back to top

Unatoč oluji 20. jubilarni Moto susret u Livnu ipak održan

Proteklog vikenda, od 4. do 6. kolovoza održan je jubilarni, 20. Moto susret pod organizacijom MK Vukova u Livnu.

Predvođeno moto klubom Vukovi, Livno je ove godine, tradicionalno prvog vikenda u kolovozu, postalo središte okupljanja bajkera i  ljubitelja motora.

Vukovikoji su na sebi svojstven način simbol Livna, poznati po svom djelovanju i humanitarnim radom, organizirali su 20., jubilarni Moto susret u duhu opuštenosti i rocka na Krivom Viru nadomak Livna.

Pored nevremena, olujnog vjetra koji je nanio štetu na šatorima i putovima, koju smo u rekordnom vremenu sanirali, uspjeli smo održati motorijadu bez ikakvih drugih problema, bez incidenata, u savršenoj atmosferi, dobroj glazbi i velikom broju za vrijeme i petka i subote, rekao je za portal Jabuka.tv jedan od Vukova – Igor, koji čak iz Osla dolazi svake godine kako bi uživao i sudjelovao u najvećem moto okupljanju na ovim prostorima.

Iako su im motori i adrenalin “u krvi”, sigurnost je ipak na prvome mjestu, pa je stoga popularni i očekivani defile kroz centar Livna morao biti otkazan zbog skliskog kolnika, što dovoljno govori o organiziranosti i odgovornosti livanjskih Vukova. 

Livnjaci su imali priliku uživati u odličnoj atmosferi koju su zagrijali bendovi poput Vrana i kultnog Psihomodo pop-a, predvođenim Davorom Gobcem s brojnim hitovima poput Fride, Sve će biti u redu, Ja volim samo sebe i ostalim, kao i brojni štandovi s hranom, pićem, ali i bajkerskom opremom.

Prodano je oko dvije i pol tisuće ulaznica, ne računajući bajkere koji su još jednom pokazali svoju ljubav prema ovom stilu života, pojavivši se u velikom broju. Ostali su vjerni livanjskoj motorijadi, prevalivši duge putove iz Njemačke, Austrije, Francuske, kao i ja iz Norveške, priča Vuk Igor za portal Jabuka.tv.

Moto klub Vukovi iz Livna čine mnogobrojni članovi, od kojih je velik broj njih iz različitih dijelova svijeta poput Australije i Kanade, a ove godine su ponovno pokazali svoju disciplinu.

Jabuka.tv

unatoč oluji 20. jubilarni moto susret u livnu ipak održan

unatoč oluji 20. jubilarni moto susret u livnu ipak održan

unatoč oluji 20. jubilarni moto susret u livnu ipak održan

relax-portal.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO