Uvjeti korištenja i Politika privatnosti

AUTORSKA PRAVA – rtvmo.ba polaže autorska prava na bilo koji i sav sadržaj koji proizvodi (tekst, slike, baze podataka i kod). Članci na portalu uključuju izvorne sadržaje autora kao i članke koje su objavili drugi mediji. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove stranice nije dopušteno, s izuzetkom poštenog poslovanja ili poštenog korištenja u skladu s primjenjivim zakonodavstvom.

Rtvmo.ba ima pravo promijeniti ili ukinuti bilo koji sadržaj i uslugu na našem portalu bez prethodne najave. Portal Rtvmo.ba sadrži i sadržaje naših oglašivača, kao i linkove na druge stranice. Sve informacije na našem portalu koristite na vlastitu odgovornost. Ne možemo se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem sadržaja koji se nalaze na portalu Rtvmo.ba. Poslovni odnos posjetitelja i oglašivača stvar je dogovora između posjetitelja i oglašivača izvan portala Rtvmo.ba. Rtvmo.ba se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu oglašavanjem na našem portalu

Politika privatnosti i Politika kolačića

Najbolji dio naše kompanije je to što smo dio TNT grupe, jedne od vodećih medijskih grupa u Bosni i Hercegovini. Za više informacija posjetite našu službenu web stranicu: tntgroup.ba

Privatnost nam je važna. Politika zaštite privatnosti detaljno opisuje kako TNT Grupacija postupa s informacijama kada posjetite bilo koju od naših web stranica. Naša obrada podataka temelji se na jednoj od pravnih osnova obrade.

Prikupljanje i obrada Vaših osobnih podataka

TNT Grupacija ne prikuplja osobne podatke (kao što su ime, adresa, e-mail ili poštanska adresa) osim ako ste nam ih sami stavili na raspolaganje, ali pod određenim okolnostima. Ako nam date svoj pristanak, zadržavamo pravo korištenja tih podataka u sljedeće svrhe: (1) obrada i isporuka naručenih dobara i usluga; (2) odgovori na pravne zahtjeve i zakonske obveze; (3) ispunjavanje obveza koje proizlaze iz naše obveze zaštite legitimnih interesa.

Podaci su veliki pothvat, a ono što radite sa svojim podacima iznimno je važno. Ali postoji mnogo različitih propisa o tome kako, gdje, kada i za koga ga možete koristiti. Je li ta informacija jasna? Nema šanse!

TNT Grupacija će koristiti Vaše podatke za upravljanje web stranicom i planiranje ponuda prilagođenih Vama. Ali ako želite da TNT Group prestane koristiti vaše podatke, samo nam javite.

Također savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da poduče djecu kako sigurno i odgovorno postupati sa svojim osobnim podacima na internetu. Usluge koje pružamo nisu namijenjene osobama mlađim od 16 godina, no podaci koje prikupljamo ili obrađujemo mogli bi se odnositi na osobe mlađe od te dobi. Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima, koji možda nisu svjesni, da poduče osobe mlađe od 16 godina kako sigurno i odgovorno postupati sa svojim osobnim podacima na internetu.

Ovdje je naša politika o kolačićima.

Naše web stranice koriste kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se privremeno pohranjuju na vašem tvrdom disku, koje nam omogućuju identifikaciju vašeg računala sljedeći put kada posjetite neku od web stranica TNT Grupe.

Ovi alati prikupljaju i pohranjuju tehničke podatke i mogu uključivati ​​IP adrese korisnika i/ili posjetitelja, podatke preglednika, kolačiće, identifikatore mobilnih uređaja itd., ali ni na koji način ne identificiraju osobu.

Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje stavki u vašoj košarici i za pamćenje stavki koje ste gledali. Kolačiće koristimo u analitičke svrhe, u statističke svrhe, za pružanje značajki web stranice i za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Ovi kolačići mogu biti trajni ili privremeni i bit će pohranjeni na vašem računalu samo tijekom posjeta našim stranicama.

TNT Grupacija koristi kolačiće treće strane za prikupljanje statističkih podataka o posjećenosti i korištenju naše web stranice. Ovi podaci uključuju IP adresu korisnika, informacije o pregledniku, operativnom sustavu i korištenom jeziku.

Neki internetski preglednici postavljeni su da automatski prihvaćaju kolačiće, no vi ih u bilo kojem trenutku možete onemogućiti i/ili izbrisati sa svog računala ili mobilnog uređaja.

Ova stranica možda neće ispravno raditi za vas ako su kolačići onemogućeni u vašem pregledniku. Kolačići pomažu u funkcioniranju ove web stranice dopuštajući joj da zapamti pojedinca koji ga posjećuje, njegove postavke i postavke. Ako odlučite onemogućiti ili ne koristiti kolačiće, mogli biste imati problema s korištenjem određenih područja stranice.

Marketing putem e-pošte

Nikada vam nećemo slati neželjenu e-poštu ili neželjenu poštu. Ako ste nam dali svoj pristanak za primanje našeg biltena, tada vam možemo poslati elektronički bilten s marketinškim informacijama. Vaši podaci koje date za pretplatnike ovog newslettera koristit će se samo za dostavu Newslettera. Ako želite otkazati pretplatu, sve što trebate je kliknuti na “Otkaži moju pretplatu” u samom Newsletteru (ili putem ove poveznice na web stranici). Prestat ćemo digitalizirati osobne podatke i čim dođe do otkazivanja, sve neobjavljene osobne podatke ćemo izbrisati.

Vašu adresu e-pošte koristit ćemo samo za Newsletter i čuvat ćemo je onoliko dugo koliko želite da je primate. Možete otkazati bilo kada i vaši se podaci više neće koristiti.

Obrada podataka nužna je za potrebe naših legitimnih interesa. Kako biste primali biltene, nećete biti obvezni dati ove podatke i/ili pristati na primanje biltena. Pravni temelj prijave na newsletter je Vaš pristanak (čl. 6. st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka). Ako niste dali svoj pristanak, neće vam biti poslan newsletter.

Ako vam Newsletter dostavljamo preko našeg poslovnog partnera, tada je to procesor za taj slučaj. Želimo vas obavijestiti da će vaše podatke zaštititi naš poslovni partner mjerama koje osiguravaju da su sigurni i da ih imaju samo osobe kojima je potreban pristup. Naš tim će također zaštititi vaše podatke jer smo im dali dopuštenje za to i nije im dopušteno koristiti ih u druge svrhe izvan navedenih.

Od vas će se tražiti da navedete osobne podatke na našoj web stranici ili prilikom naručivanja putem naše internetske trgovine. Podaci koje unesete i podaci koje obrađujemo iz ispunjenja Vaše narudžbe nužni su za izvršenje ugovora, čime Web trgovina postaje dostupna. Ove ćemo podatke čuvati tri godine, osim onih podataka za koje zakonski propisi ne zahtijevaju dulje čuvanje.

Vaši će podaci biti otkriveni sljedećim vrstama primatelja u ovim danim slučajevima:

Tvrtka jamči sigurnost i zaštitu Vaših podataka. Našim špediterima ćemo otkriti samo podatke koji su potrebni za isporuku robe. Imajte na umu da nećemo dati nikakve osobne ili vlasničke podatke.

Uz izravnu dostavu, vaši su podaci zaštićeni od strane naših poslovnih partnera. Poduzimaju se odgovarajuće i najsuvremenije mjere kako bi vaši podaci bili sigurni. Također napominjemo da Vaše podatke koristimo u svrhu sklapanja ugovora. Ako odbijete dati potrebne podatke, nećemo moći s Vama sklopiti niti obraditi ugovor.

Sigurnost naših kupaca uvijek bi trebala biti naš prvi prioritet, au DesignLabu smo predani pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga. Svi naši umjetnici provjeravaju se, intervjuiraju i temeljito provjeravaju prije nego što dotaknu kožu kupca.

Mi u TNT GRUPACIJI predani smo zaštiti vaših osobnih podataka. Vaši osobni podaci neprestano se štite od gubitka, uništenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili objavljivanja. Zaposlenici TNT GRUPE dužni su poštivati ​​povjerljivost takvih podataka i pridržavati se odgovarajućeg općeg akta TNT GRUPACIJE. Nadalje, TNT GRUPA poduzima sve moguće organizacijske i tehničke mjere kako bi osigurala sigurnost Vaših osobnih podataka.

Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrhe za koju smo ih prikupili ili do isteka roka. 3 godine osim ako moramo dugoročno pohraniti prema zakonima kao što su posebni propisi u vezi s rokovima prikupljanja, obrade ili pohrane podataka u skladu s uredbom o zaštiti osobnih podataka.

Korisnici

Korisnik može odlučiti koje informacije želi koristiti TNT GRUPACIJA. Ako se bilo koji od Vaših osobnih podataka promijeni, molimo da nas obavijestite kako bismo ih ispravili ili ažurirali. Imate pravo povući svoju suglasnost u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako što ćete TNT GRUPACIJU pismeno obavijestiti na info@tnt.ba o svojoj odluci da želite, na primjer, ili prestati brisati sve podatke o Vama na našoj poslužiteljima ili nam prestanite dopuštati da vam šaljemo marketinške e-poruke.