back to top

Domagoj Kluk: Vlastodršci su se u Livnu okrenuli samo vlastititm džepovima!

Svi pričaju o konjima na Kruzima.
.
Ako prođete cestom preko Vagnja vidjet ćete desetke konja, odnosno ako prošetate nekih kilometar/dva po Dinari vidjet će te ih značajno više, vidjeti će te i srne oko pojilišta u blizini nekih košara.
Očiti je da Livnjaci slabo poznaju sve ljepote livanjskog kraja.
No, važno je da im licemjerna županijska i gradska vlast naružuje i upropaštava životno okružje za sitniš elektro-lobista od kojih će gradski proračun imati malo koristi.
Ono što je u cijeloj priči katastrofalno je to da glavni (“izvozni”) dalekovod iz BiH ide preko Lusnića i Odžaka na Vaganj i dalje u Europu.
.
Znači, političari su ciljano, za sitne sinekure, upropastili zdravi i ekonomski opravdani razvoj cijelog livanjskog kraja.
Zato su počela ova silna načičkavanja vjetro i solarnih elektrana s trafostanicama velike snage ŠTO ĆE UNIŠTITI ZDRAVLJE BROJNIM LIVNJACIMA.
.
Umjesto da se okrenu proizvodnji zdrave hrane i na livanjskom polju stvore moćnu prehrambenu industriju, Livnjaci, odnosno vlastodršci su se okrenuli vlastitim džepovima!
.
Na koncu, na znanje manje upućenima, nikada, ni iz bliza projekti u energiji ne mogu donijeti financijske koristi gradu kao oni u prehrambenoj i drugim granama u gospodarstvu!!!!
.
Zašto onda to političari rade treba pitati SIPA-u i ostale čuvare reda i zakona u BiH.
.
Dominik Kluk

relax-portal.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO