back to top

U ova tri znaka se rađaju najveće neženje

Strijelac

Strijelac je vječiti nomad i istraživač neistraženog. Za njega, život je nepregledna karta koja čeka da bude istražena, a brak je sidro koje ga sputava. Strijelac želi da leti visoko, osjeća vjetar u svojoj kosi dok juri prema nepoznatom. Ideja o sjedenju u dnevnoj sobi i gledanju televizije s partnerom za njega je kao zatvor. On želi da bude slobodan i dijeli svoje iskustvo s onima koji dijele njegovu žudnju za avanturom, a ne s onima koji bi željeli da ga sputaju.

Vodolija

Vodolija je buntovnik u srcu, osoba koja prkosi konvencijama i postavlja svoja vlastita pravila. Ideja o braku za njega je zastarjela i sputava njegovu nezavisnu prirodu. Vodolija vidi brak kao okov koji guši njegovu kreativnost i slobodu izražavanja. On želi živjeti život pun značenja, boriti se za pravdu i istraživati nove ideje bez ograničenja koje brak često nameće.

Blizanci

Za Blizance, svijet je ogromno igralište, a oni su vječna djeca koja uživaju u igri. Koncept braka za njih je kao kazna koja ih prisiljava da odrastu i napuste svoje igralište. Blizanci su prirodno znatiželjni i uvijek u potrazi za novim iskustvima. Ideja o smirivanju s jednom osobom i življenju iste rutine za njih je dosadna. Oni traže raznolikost, uzbudljivu konverzaciju i kontinuirano učenje koje brak ne može uvek pružiti.

BONUS VIDEO:

U ova tri znaka se rađaju najveće neženje Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO