Treća godišnjica smrti Ivana Brkića obilježit će se svetom misom i biciklijadom

Prije tri godine u svojoj 28. godini života napustio nas je mladi rukometaš iz Čapljine – Ivan Brkić.

Dana 21. lipnja 2020. godine u ranim jutarnjim satima Ivan je doživio tešku prometnu nesreću koju nažalost nije preživio.

Godišnjica od smrti Ivan Brkića održat će se uz svetu misu u srijedu, 21. lipnja u večernjem terminu u 19:00 sati.

Sveta misa će se održati u župnoj crkvi svetog Josipa Radnika na Domanovićima, a nakon toga Ivanova obitelj pozvala je sve prijatelje u svoj obiteljski dom na ”čašicu razgovora za Ivana”.

”Ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo svima koji i dan danas, nakon tri godine od tragičnog događaja, dolaze na grob našeg Ivana i sjećaju ga se uz molitvu i zapaljeno svijeću. Posebno hvala Rukometnoj akademiji Čapljina kao i BK Čapljina, ali i svim njegovim prijateljima i poznanicima što su i danas tu zajedno s nama”, poručuju iz obitelji Brkić.

Svi oni koji su poznavali Ivana znali su koliko je obožavao sport jer se dugi niz godina bavio rukometom (bio je član RK ”Čapljina” i Rukometna Akademija Čapljina), a osim toga posljednjih godina stalno je biciklirao.

Stoga će se tradicionalna biciklijada za Ivana Brkića održati u utorak, 20. lipnja s početkom u 18:00 sati.

Čapljinski biciklisti i ove godine voze za pokojnog Ivana Brkića

Objava Treća godišnjica smrti Ivana Brkića obilježit će se svetom misom i biciklijadom pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO