back to top

Hercegovci hrabro krenuli u avanturu života po Europi

Tim “Not fast, just furious”, sastavljen od Blage Jurčića iz Gruda, Josipa Mirka Kožula i Ivana Bošnjaka iz Širokog Brijega, osvojio je regionalno natjecanje Red Bull Can You Make It prije četiri godine, te time stekao priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svjetskoj pozornici.

Oni će u utorak 21. svibnja krenuti na avanturu života.

Ovo natjecanje okuplja 200 ekipa iz 60 zemalja svijeta, a svaki tim, sastavljen od tri člana, ima jednostavan, ali izazovan zadatak – stići do Berlina iz jedne od europskih destinacija koristeći isključivo Red Bull limenke kao valutu.

Za “Not fast, just furious” iz Hercegovine te još 40 ekipa, polazna točka je Budimpešta, iz koje imaju sedam dana (do 28. svibnja) da pređu put kroz pet gradova i najmanje tri države te ispune najmanje pet izazova.

Unatoč tome što je natjecanje bilo odgođeno zbog pandemije koronavirusa, ovaj trio sada je spreman za svoju avanturu života.

“Naša jedina valuta su limenke Red Bulla, strogo nam je zabranjeno koristiti novac, kreditne kartice ili privatne mobitele”, objašnjava Blago Jurčić za Grude Online.

Cilj im je ne samo preživjeti putovanje, već i uživati u svakom trenutku te stvoriti nezaboravne avanturističke priče koje će dijeliti s ostatkom svijeta.

hercegovci hrabro krenuli u avanturu života po europi

Tim “Not fast, just furious” spremno se suočava s izazovima koji ih čekaju na putu do Berlina, predstavljajući svoju zemlju i pokazujući svijetu snagu hercegovačkog duha. Hoće li uspjeti u svojoj misiji? Ostaje nam samo pratiti njihovu avanturu i saznati!

Blago, Josipe Mirko i Ivane sretno na vašoj avanturi života.

hercegovci hrabro krenuli u avanturu života po europi

Mostarski studenti pobijedili na “Red Bull Can You Make It”, kreću na avanturu života

grude-online.info

Post Hercegovci odvažno zakoračili na avanturu života Europom je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO