Treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? Ekipa je spremna za taj posao

Želeći iskoristiti one kratke stanke između naleta kiše naša foto-patrola uputila se na Gmiće kako bi napravila koju fotografiju ili video. Foto-patrola je stigla do obitelji Ćurić na Mejdanu. Uređeno dvorište je privlačilo pozornost. Baš na tom dvorištu Tomislav je iskoristio kišnu pauzu kako bi pregledao svoje strojeve.

Svoje slobodno vrijeme Tomislav i Vlado žele iskoristiti na sebi svojstven način. Naoružani mehanizacijom spremni su na poziv uređivati i kositi dvorišta, okućnice i vikendice.

“Imamo na raspolaganju potrebne strojeve i alate te u slobodno vrijeme spremni smo odazvati se na pozive kako bi pokosili i uredili okućnice, dvorišta, oko vikendica i livade. Tu su strižna kosilica za veliku travu, rotaciona i trimeri za dvorišta zatim usisavač”, kazao je Tomislav dok je pregledavao svoju mehanizaciju.

treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao

Tomislava i njegova oca Vladu zatekli smo prošle godine u Jurićima kada su kombajnom prikupljali vrijedna žita. I ove godine njihov kombajn je spreman za žetvu i vršidbu. Nadaju se da će to vrijeme dozvoliti.

Lijepo je bilo vidjeti posijanih 25 duluma žita; ječma i pšenice. Tu su i šljive kojih su već ranije zasaditi 220 komada. Sve to govori da je njihova odluka uz svoje radne obaveze raditi i na svojoj zemlji. Spremni su odazvati se i na vaš poziv kako bi uredili dvorište, okućnicu, oko vikendice ili pokosili livadu, a kada bude spremno žito uključit će se i kombajn. Dovoljno je pozvati na broj +38763796212 (obični poziv, Viber i Whatsapp) i dobit ćete sve potrebne informacije i dogovor.

treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao

 

treba li vam urediti okućnicu ili pokositi travu? ekipa je spremna za taj posao

 

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!ramski-vjesnik.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO