back to top

Škola stranih jezika SUPERENGLISH POSUŠJE otvara upise

Prilikom upisa djeteta u školu stranih jezika mnogi se roditelji suoče s pitanjem odabira škole koja će najbolje odgovarati djetetu, no i njima samima. U današnje vrijeme ponuda škola i programa je sve veća, što mnogima dodatno otežava donošenje odluke. Kako biste sebi olakšali posao, a djeci priuštili ono što im je zaista potrebno – obratite se iskusnim edukatorima iz škole SUPERENGLISH.

Škola stranih jezika trebala bi djetetu olakšati praćenje redovne nastave jezika, ali i pružiti dodatan izazov i još više znanja. Mi nudimo adekvatne razine uz koje će vaše dijete moći razumjeti školsko gradivo i istovremeno uživati u druženju – na stranom jeziku, naravno. Ovo je osobito važno u vremenu kad su djeca ostala u velikom deficitu redovite nastave svih predmeta pa tako i engleskog jezika.

VRIJEME ODRŽAVANJA NASTAVE
Škola stranih jezika izborna je aktivnost pa je stoga važno da se ne preklapa s obaveznim i drugim slobodnim aktivnostima koje dijete ima kroz dan. Susrete uvijek prilagođavamo već formiranim aktivnostima.

LOKACIJA ŠKOLE
Živimo u užurbanim vremenima i svima nam je važno da obaveze možemo obavljati bez čekanja i nepotrebnog gubljenja vremena. Kod odabira škole stranih jezika stoga obratite pažnju i na to gdje se nalazi, može li dijete samo odlaziti na nastavu ili, ako je potreban prijevoz, imate li gdje ostaviti vozilo te možete li za vrijeme nastave „skoknuti“ u blizini nešto obaviti. Naša adresa je već dobro poznata svima jer se na njoj odvijaju i drugi različiti edukacijski programi.

CIJENA TEČAJA
Uz sve do sad navedene kriterije jedan od važnijih je cijena tečaja. U učenje stranih jezika isplati se ulagati jer to je vještina koja se koristi kroz cijeli život i otvara mnoga vrata. Naš centar održava mjesečno 8 školskih sati po cijeni od 30 KM.

Učenicima nije potreban dodatan materijal jer se koriste školski udžbenici!

Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona: 063 / 440 – 476.

Zbog rada u malim grupama, broj mjesta je ograničen!

posusje.info

Objava Škola stranih jezika SUPERENGLISH POSUŠJE otvara upise pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO