Sarajevski kafić časti pićem ako Zrinjski primi gol

“Za svaki primljeni gol Zrinjskog višnjevača na račun kuće”, objavljeno je na Instagram profilu jednog sarajevskog kafića uz poruku kako je “glupo biti ultras iz mostara”, s tim da je i ime navijačke skupine kao i naziv grada napisano malim slovom, pa bi onaj tko radi marketing trebao poraditi i na pravopisu.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski večeras od 21 sat igra utakmicu u Birminghamu protiv Aston Ville u grupnoj fazi UEFA Konferencijske lige u kojoj su već u prvom susretu protiv AZ Alkmaara upisali velika tri boda nevjerojatnim preokretom.

Plemići su u srijedu za Bljesak.info istaknuli kako su svjesni kakve su mogućnosti današnjeg protivnika, no kako su kazali, ne idu samo na “izlet”, nego se pokazati u što boljem svjetlu.

HŠK Zrinjski je prolaskom u ovo grupno natjecanje postao jedini klub u povijesti Bosne i Hercegovine koji je ostvario taj uspjeh, a podsjetimo, priliku su imala i dva sarajevska kluba kao i banjalučki Borac.

Tako je gore spomenutom kafiću Zrinjski ostao jedina prilika kako bi osjetili “dašak Europe” obzirom da su oba sarajevska kluba ispala iz europskih natjecanja.

Post Sarajevski kafić časti pićem ako Zrinjski primi gol je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO