PUN MJESEC OTKRIVA TAJNE I ISPUNJAVA ŽELJE Veliki znak sa neba dobijaju 3 znaka horoskopa

Pun Mjesec koji se na nebu ukazao 4. juna 2023. godine i ima mistične i magične osobine, tvrde astrolozi koji kažu da je došlo do poravnanja velikog trigona.

Samo dan ranije, u ovu srećnu konstelaciju je prvo ušla Venera sa Neptunom i Mesecom, a ona je povoljna za sva pitanja koja se odnose na ljubav, privlačnost, ljepotu, umjetnost i duhovne veze.

Pun Mjesec u Strijelcu će sve podsjetiti na veliki put koji su prešli u svom duhovnom odrastanju i razvoju. Pravi je trenutak da se podsetite koje su vaše najvažnije želje i koje su u vašem najboljem interesu. Nipošto nemojte dozvoliti sebi da trpite neprijatnosti ili agresiju verujući da je to put ka ostvarenju želja.

To se naročito odnosi na Ovna koji pun Mjesec ovog juna treba da dožive kao podsjetnik da se mijenjaju. Najviše šansi za ispunjenje želja imate ako se one odnose na dalji rad na sebi – upisivanje neke škole, kursa, bilo kakve edukacije. Da biste što više napredovali, budite spremni i da priznate da ste pravili i neke korake „unazad“. Priznajte svoje greške.

Lav nalazi motivaciju samo ako je proveo neko vrijeme u odmoru i dobroj zabavi. Ukoliko nema tih elemenata, život mu je težak i dosadan. Pod svjetlom punog Mjeseca, može i da sam potraži šta je to što u njemu raspiruje žar, u čemu nalazi novi povod za akciju. Zvijezde su mu naklonjene, sledi ispunjenje želja.

Strijelac koji preispituje svoje emotivne odnose može da očekuje konačno rasvjetljenje pod svjetlom punog Mjeseca. Možda se pitanje uopšte ne odnosi na partnera već na vas same? Najjasnije ćete vidjeti odgovore ako se malo odmaknete, čak i fizički. Iskoristite priliku za putovanje.

BONUS VIDEO:

PUN MJESEC OTKRIVA TAJNE I ISPUNJAVA ŽELJE Veliki znak sa neba dobijaju 3 znaka horoskopa Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO