Preminuo je Jerko Ćesić – Ljudina

Danas je u 53. godini preminuo Jerko Ćesić – Ljudina.

“Jutros pred utakmicu u Mostaru, naš sportski kolektiv zadesila je tužna vijest. U pedesettrećoj godini života napustio nas je jedan od najuspješnijih sportskih djelatnika s Mokrog Doca, Jerko Ćesić- Ljudina. Bio je jedan od tvoraca modernog i uspješnog sportskog kolektiva. Šest godina obnašao je funkciju sportskog direktora i u povijest ušao kao tvorac moćnog i nepobjedivog HŠK Posušja krajem devedesetih. Dva trofeja lige Herceg Bosne i pokal pobjednika kojeg je donijeo na Posuško Banovo pred deset tisuća navijača, zauvijek će ostati ta slika u srcima svih navijača plavo-bijelog kluba! 

Ljude, neka ti je laka Hrvatska zemlja i znamo da ćeš od gore biti naš najveći navijač!” ovim riječima se HŠK Posušje na svojoj službenoj web stranici oprostilo od istaknutog sportskog djelatnika i velikog navijača plavo – bijelih Jerke Ćesića Ljudine.

Jerko Ćesić Ljudina rođen je 1970. godine te je veliki dio svog života posvetio nogometu. Zbog ozljeda nije uspio napraviti nogometnu karijeru ali je bio istaknuti sportski djelatnik te je svoje znanje i iskustvo prenio na brojne ekipe koje su pod njegovim vodstvom osvajale Kutiju šibica, jedan od najpopularnijih malonogometnih natjecanja u Hrvatskoj.

Počivao u miru Božjem.

Objava Preminuo je Jerko Ćesić – Ljudina pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO