Posušje: Odigran Jesenski turnir na golf terenu Topala

Na golf terenu Topala ove subote je odigran Jesenski turnir koji je okupio ukupno 16 golfera iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U prijateljskoj atmosferi je odigran, a u istom takvom raspoloženju podjeljene su i nagrade najboljima na ovom turniru.

Prvo mjesto u kategoriji gospoda bruto osvojio Svetomir Prskalo koji nastupa za Golf klub Posušje. On je odigrao rezultat 27 bruto. U kategoriji gospoda neto osvojio je Silvije Matić iz Golf kluba Split. On je imao rezultat 41 neto. U konkurenciji pak dama odigrana je neto kategorija, a prvo mjesto je također otišlo u Golf klub Split. Dobitnica je i ovaj put bila Jadranka Mrčela s rezultatom 31 neto.

Manji turnir kada je u pitanju broj igrača, ali s rezultatima koji su u drugom planu je tradicionalni jesenski turnir na Topali u Posušju. Prije svega promocija golfa, Posušja, domaćeg terena i kluba, te lijepo druženje su sve područja koja su važnija od rezultata, kazao je za naš radio ispred Golf kluba Posušje Ivan Čutura koji je bio i organizator turnira. „Imali smo jedan baš zanimljiv turnir s 16 igrača. Vrijeme nas je poslužilo. Nama je ovo prije svega jedna lijepa promocija Golf kluba Posušje, a samim time i općine Posušje. Zahvalio bi se svima koji su došli, pobjednicima čestitao. Uglavnom su na ovom turniru golferi domaćeg kluba, ali i Golf kluba Split“, kazao je za naš radio Ivan Čutura iz GK Split.

Zanimljivo je spomeuti i da ovo nije posljednji događaj na Topali ove godine. Golf klub Posušje čeka nekoliko rganizacija do kraja godine, a među njima je prvi Vinski turnir. „Vinski turnir namje prvi idući događaj koji je na rasporedu 27. i 28. listopada. Do kraja godine nas očekuje još turnira, kao što je turnir Herceg – Bosne, turnir greenkeepera, božićni, novogodišnji, a i zmeđu njih se mora završiti i još ljetna liga…“, kazao je za naš radio Ivan Čutura.

No, osim na domaćem terenu, posuški golferi bili su aktivni ovaj vikend i ma drugim terenima. Tako su Josip Grubišić, Karlo Zovko i Nevenko Ćuk su ovaj vikend odigrali Masters u Sarajevu.

Objava Posušje: Odigran Jesenski turnir na golf terenu Topala pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO