back to top

Pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši HNK Rama

Novu nogometnu sezonu nogometaši HNK Rama otvorili su pobjedom protiv HNK Stolac.

Utakmica je odigrana u nedjelju 20. kolovoza 2023. godine na stadionu “Luka” u Prozoru s početkom u 17 sati.

Gosti su ušli u utakmicu s dobrim pritiskom što je umalo rezultiralo vodećim golom, no, nekako su se spetljali pred obranom Rame. Nogometaši Rame su ubrzh preokrenuli inicijativu na svoju stranu. To se pokazalo dobrim udarcom Maria Budimira što je moglo završiti u mreži Stočana. Dobra igra i presing Rame došli su na naplatu u 28.  minuti kada je Ivan Juričić postigao pogodak nakon ubačaja iz korenera i odbijanja obrane gostiju. U finišu prvog poluvremena na odbijenu loptu namjestio se kapetan Rame Stipo Babić, no, lopta je završila u rukama golmana Stočana.

S rezultatom 1:0 za Ramu otišlo se na zasluženi odmor.

U drugom poluvremenu gosti su ponovno započeli pritisak, no, obrana Rame predvođena ministrom obrane Markom Jeličićem je sve zaustavljala kako tada tako i cijelu utakmicu.

Domaćini su u prvom poluvremenu stvarali niz prigoda pa su tako nastavili i u drugom. U 59. minuti golman Stočana je izvadio loptu s gol crte nakon udarca Maria Budimira.

U 74. minuti Stipo Babić je izveo korner dodajući Toniju Dediću koji izvrsno asistira  Ivanu Jeličiću koji je zakucao loptu u mrežu.

Tijekom utakmice često su se redale prilike i na jednoj i na drugoj strani. No, konačni rezultat je ostao 2:0 za Ramu. Utakmica je protekla u dobroj sportskoj atmosferi.

Valja istaknuti da je Rama imala dobru podršku navijača. Gosti su također imali svoju skupinu navijača koji su došli iz Stoca podržati svoj klub.

Nogometaši HNK Rama ušli su u novu sezonu pobjedom što bi trebao biti dobar znak. Vidljivo je kako u klubu vlada dobra i ugodna atmosfera. Primjer povezanosti i suradnje igrača s trenerom i cijelim klubom je u posveti ove utakmice i pobjede kolegi Dani Dediću koji se nedavno ozlijedio na treningu.

U slijedećem kolu Rama igra protiv susjeda iz Jablanice.

pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama pobjedom otvorili novu sezonu nogomtaši hnk rama

 ramski-vjesnik.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO