Održana Izborna skupština HNK Brotnjo-Čitluk

Sinoć je u hotelu Brotnjo u Čitluku održana Izborna skupština Hrvatskog nogometnog kluba Brotnjo – Čitluk. Skupština je održana nakon što je dosadašnjem vodstvu kluba istekao mandat, a Skupštini je nazočilo 38 članova kluba – Skupštine.

Po utvrđenim točkama dnevnog reda razriješeni su svi dosadašnji dužnosnici i članovi skupštine i upravnih tijela kluba, nakon čega se pristupilo izboru novih dužnosnika i članova.

Za novog predsjednika Upravnog odbora – predsjednika kluba izabran je Hrvoje Anđelić, a za dopredsjednika Dino Markota. Po prijedlogu novog predsjednika kluba izabrani su članovi Upravnog odbora kluba. Uz članove Upravnog odbora sinoć su također izabrani članovi Nadzornog odbora i Disciplinske komisije.

Očekivati je da će novo rukovodstvo kluba u novom mandatnom razdoblju 2022.-2026. napraviti novi iskorak u radi i organizaciji kluba u svim segmentima.

Održana Izborna skupština HNK Brotnjo-Čitluk

Skupštini je nazočio načelnik općine Čitluk gosp. Marin Radišić koji je pozdravio organizaciju Skupštine, odao priznanje dosadašnjem vodstvu kluba te istakao daljnju potporu Općine radu i aktivnostima kluba. Načelnik Radišić novom je vodstvu kluba zaželio uspješan rad i puno sreće.

 

The post Održana Izborna skupština HNK Brotnjo-Čitluk appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo