back to top

Održan VII. Skup Ustramljana u općini Prozor-Rama

Ustramljani u općini Prozor-Rama svoje rasporede i kalendare u ljetnom razdoblju prilagođavaju tradicionalnom skupu. I ovogodišnji Skup Ustramljana i to sedmi po redu održan je u odličnoj atmosferi 14. kolovoza 2023. godine.

Sve je započelo dobrim pripremama u koje su bili uključeni ne samo vodeći ljudi mjesne zajednice, nego skoro svi mještani, svatko na svoj način.

Program je tekao po već ustaljenom rasporedu. Oko podne krenulo se s pripremama gulaša, hlađenja pića i pravljenje pravog ugođaja.

održan vii. skup ustramljana u općini prozor-rama

Također se započelo i s nogometnim igrama, najprije mladih, a kasnije i starijih nogometaša. Neizostavno je bilo potezanje konopa, bacanje kamena s ramena te zanimljiva “Ustramska alka”.

održan vii. skup ustramljana u općini prozor-rama

Kroz večernji program organizirana je tombola s bogatim nagradama. Mnogi su se lijepo obradovali svojim poklonima.

Dugo u noć Ustramljani, njihovi gosti i prijatelji uživali su u glazbi uživo.

Predsjednik Mjesne zajednice Ustirama Jure Džalto je kazao: “Zahvaljujem svim Ustramljanima  koji su na bilo koji način pomogli organizaciju ovog VII. Skupa. Zahvaljujem i svim sponzorima koji pomažu ovakva druženja. Ovaj već sedmi susret pokazuje da samo trebamo nastaviti s okupljanjem. Drago mi je da mnogi naši sumještani koji su se privremeno raselili ne zaboravljaju svoje mjesto i redovno dolaze. To nam je još jedan poticaj da nastavimo. Ovom susretu prehodila je akcija dragovoljnog darivanja krvi kada je prikupljena 21 doza te se posobeno zahvaljujem svim darovateljima. Vidimo se na VIII. susretu.”

održan vii. skup ustramljana u općini prozor-rama

Sviđa Vam se članak? Podijelite ga!ramski-vjesnik.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO