Mate Bulić zvijezda skorašnje Livanjske noći

Livanjska zajednica iz Züricha organizira i najavljuje svoju već poznatu Livanjsku noć, a održat će se 16. rujna 2023. u Gemeindezentrumu Brüelmatt, u Birmensdorfu kod Züricha.

“Ove godine očekujemo između 450 i 500 gostiju jer će glavni izvođači biti Mate Bulić i Poky, naš gost iz Livna. Pored njih dvojice, kao glazbenu poslasticu za sami početak večeri najavljujemo iznimno talentiranog glazbenika na klaviru, 11-godišnjeg Josipa Nikolu Garića.”, objasnio je Željko Slaven Babić, predsjednik Livanjske zajednice Zürich.

Istaknuo je da je Livanjska noć posebna po tome što promovira kulturu i običaje Livanjskog kraja, a ujedno okuplja velik broj mlađih i starijih generacija iz Hrvatske kao i Bosne i Hercegovine koji se uvijek dobro zabave uz pjesmu i ples.

Zbog očekivanja tako velikog broja posjetitelja, organizacija ovog eventa bila je zahtjevna jer je sve stavke na pravi način trebalo osmisliti i uklopiti u cjelovečernji program. Pomno su izabrani izvođači, popratna glazba, hrana i piće pa i nezaobilazne nagradne igre. Tako svaki kupac karte sudjeluje u izvlačenju bogatih nagrada.

“Naglasio bih da je cjelokupan rad i organizacija Upravnog odbora Livanjske zajednice volonterski s time da prihod sa zabave ide u humanitarne svrhe. Odnosi se to na pomoć potrebitim pojedincima i udrugama prvenstveno u Livnu, ali i širom Hrvatske i Bosne i Hercegovine.”, zaključio je Željko Slaven Babić i pozvao sve da im se pridruže u ovom događaju koji će se još dugo pamtiti.

mate bulić zvijezda skorašnje livanjske noći
Nastup Mate Bulića na prijašnjoj Livanjskoj noći / Foto: Livanjska zajednica Zürich

Hrvati.ch

mate bulić zvijezda skorašnje livanjske noći

relax-portal.info

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Pred Livnom je odluka: Divlji konji ili vjetroelektrane

U okviru projekta „Promoviranje participacije građana u lokalnoj upravi”...

Počela kampanja POŠTUJ ŽIVOT, NE ORUŽJE

Vatrenim oružjem počini se više od polovine ubojstava u...

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o rokovima za podnošenja zahtjeva

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, obavještava poljoprivredne proizvođače o...

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO