Mario Mandić: Street Food Fest je najbolji festival hrane u BiH

Street Food Festa ove godine održava se od 21. do 23. srpnja na lokaciji u Parku Sajmište u Širokom Brijegu.

Mario Mandić, jedan od organizatora bio je gostom “Vijesti plus” Običnog radija. Otkrio je kako sve ljubitelje dobre hrane i zabave očekuje najukusnijem festivalu u regiji.

Lokacija je ostala ista. Lokacija je jedan od bitnijih faktora da festival prođe u ugodnom tijeku. Glazba je bitan dio festivala. Svake godine se trudimo zadovoljiti ukuse publike i da se cijeli ugođaj da se produži, da se ljudi zabave i druže od dana a do navečer. Prvu večer festivala dolazi nam Crnogorski hip hop sastav Who See, dan poslije dolazi nam jedan od poznatijih rock and roll bandova Opća Opasnost, a u nedjelju će nam zasvirati grupa Silente.“, kazao je Mario Mandić.  

Poslušajte razgovor Maria Mandića, jednog od organizatora Street Food Festa u Širokom Brijegu i voditeljice Običnog radija Mihaele Milić.

Street Food Fest pozicionirao se na ljestvici ljetnih događaja koji se ne propuštaju, što potvrđuju i organizatori koji su obećali najbolju hranu i zabavu dosad, a nama ne preostaje ništa drugo nego da se sami uvjerimo u to.

Ulaz je besplatan i ove godine. Ove godine ćemo imati veći izbor hrane, bit će 12 izlagača plus kućice s koktel barovima. Neki od specijaliteta koji će se praviti su: sushi, libanonski burger, korejski sendvič, pohani sladoled, Napolitana pizza iz Banja Luke, gurmanski burgeri. Bit će najširi od svih Festivala što se tiče hrane.“, istaknuo je Mario Mandić.

Aktivnosti vezane za Festival možete pratiti na web stranici i na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je sve izgledalo prošle godine:

Festivalom će prošetati mnogi gurmani i ljubitelji dobre zabave, a posjetitelji će otkriti što je ove godine u trendu na gastro sceni. Nemojte propustiti priliku da uživate u vrhunskoj glazbi i ukusnoj hrani na ovogodišnjem Street Food Festu u Širokom Brijegu. Vidimo se!

Mario Mandić: Street Food Fest je najbolji festival hrane u BiH

Mario Mandić: Street Food Fest je najbolji festival hrane u BiH Običan radio.

obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO