back to top

Malonogometni turnir u Vinjanima osvojila ekipa MI Dušić/CO Trink

17. izdanje malonogometnog turnira „Hercegovački Vinjani 2023.“ pripalo je ekipi MI Dušić/CO Trink. Oni su finalu pobijedili ekipu MNK Tići rezultatom 6:2. Pobjednicima je pripala nagrada od čak 6000 KM.

Treće mjesto osvojila je ekipa Teo Gress koja je u utakmici za treće mjesto savladala ekipu Gradac.

„Bila je teška finalna utakmica. Sreća poveli smo na vrijeme. Onda smo imali jedan pad. Naš suigrač Ivan je dobio crveni i onda smo primili dva gola. Sreća izvukli smo se nekako. Mislim da smo zasluženo pobijedili. U četvrtfinalu, polufinalu i finalu smo dobro odigrali i savladali protivnike od HVIDRE do Tića koji su vrhunska ekipa koja je bila pojačana s nekoliko bh. reprezentativaca. Inače, sve je ekstra, i publika i cijeli turnir. Sve pohvale“, kazao je za naš radio Marin Suton iz ekipe MI Dušić/CO Trink.

„Nije se dalo u finalu tako da smo ipak osvojili drugo mjesto. Finalna utakmica bila je tvrda, dobar protivnik. Bili su bolji večeras i to je to. Nas je koštala dekoncentracija u obrani. Ne možeš primit 6  golova i očekivati pobjedu. Dosta smo lagano došli do finala, nismo imali nekih većih problema. Večeras smo naišli na boljeg protivnika i čestitamo im na pobjedi. Također bi rekao i da je organizacija turnira dobra. Svake je godine sve bolje, organizator se trudi da su uvjeti sve bolji i bolji. Organizator se trudi da uvijek ima nešto novo, tako da s te strane nema zamjerke“, kazao je za naš radio Pero Marušić iz MNK Tići koji su već dugo godina sudionici ovog turnira.

Na turniru su dodijeljene i druge nagrade. Tako je nagradu za fair play ekipu dobila ekipa Teo Gress, nagradu za najboljeg vratara turnira je dobio Marko Vukadin iz ekipe MNK Tići, dok je nagradu za najboljeg igrača dobio Tomislav Miličević iz ekipe MI Dušić/CO Trink. Nagradu za najboljeg strijelca turnira također je dobio Tomislav Miličević iz ekipe MI Dušić/CO Trink. Nagradu je dobio i Jugo Marić kao najvjerniji posjetitelj ovogodišnjeg izdanja turnira.

Na ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira prijavilo se 25 ekipa iz svih krajeva ovog djela Hercegovine, a cijeli turnir je i prema ocijeni organizatora prošao na jednoj dobroj razini. „Pozdravljamo sve goste koji su večeras došli na finale. Finalna večer je prošla u jednom dobrom ozračju, tribine su bile prepune. Prije svega, poslužilo nas je vrijeme. Prošle godine ometala nas je kiša pa smo imali stalno odgađanja. Ove godine imali smo sreće i u tom dijelu. Sve je prošlo jako dobro. Čestitamo pobjednicima. Imali smo jako dobar odaziv ekipa. Imali smo i jako dobar odaziv gledatelja koji je i bio bolji nego prošle godine. Sve u svemu mi smo jako zadovoljni“, kazao je za naš radio Marko Nenadić iz organizacijske ekipe ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira u Vinjanima.

Spomenimo da su organizatori pripremili i kvalitetan zabavni program. Tako je publiku zabavljali harmonikaši i TS Maestro, te su dodijeljene nagrade u bogatoj tomboli sponzora turnira.

Objava Malonogometni turnir u Vinjanima osvojila ekipa MI Dušić/CO Trink pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO