back to top

Humanitarni koncert u Livnu: Mate Bulić oduševio publiku

Na gradskom stadionu “Zgona” u Livnu održan je veliki koncert na kojem su Livnjake i njihove goste zabavljali Ludwig Band, Tarapana Band, Tiho Orlić i Mate Bulić, a potom je uslijedio i koncert legendarnih Prljavaca (Prljavo kazalište).  Večer je otvorio Ludwig Band svojim nastupom, a zatim su se redali ostali.

Publiku je oduševio Mate Bulić i znali su svaku pjesmu koju je otpjevao.Tijekom večeri održana je i donatorska večer NK Troglav 1918 pa su posjetitelji, uz kupnju karte za utakmicu i koncert, čime pomažu u radu četiriju spomenutih udruga, dodatno pomogli i ovom livanjskom nogometnom klubu.

 

Prije koncerta je odigrana nogometna utakmica ekipa Veterani Vatrenih i Livno i prijatelji.

Vatrenu ekipu činili su igrači koji ukupno imaju 1278 nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a predvodili su je Zvonimir Boban, Davor Šuker, Mario Mandžukić, Josip Šimunić, Niko Kranjčar, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Ivica Olić, Igor Štimac, Ivan Strinić, Mario Stanić, Dario Šimić, Joško Jeličić i drugi.

Ekipu Livno i prijatelji predvodio je Zlatko Dalić, a igraju njegovi prijatelji, veterani livanjskih nogometnih klubova pojačani s nekoliko bivših nogometnih majstora iz regije.

Vecernji list

livnovine.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO