DULJAJU PUTIO FILM NAKON UVJERLJIVE POBJEDE: Otvoreno ispričao stanje u klubu (VIDEO)

Nogometaši Partizana slavili su protiv Spartaka u Subotici s uvjerljivih 3:0 i tako se učvrstili na liderskoj poziciji u Superligi.

Ipak, u izjavi nakon utakmice trener Partizana Igor Duljaj nije puno govorio o samoj utakmici, već o problemima koji vladaju u klubu.

Mnogo je problema i mnogo toga mi leži na duši. Moram reći, PFK ne znači “pomozi nogometnom klubu”, tko hoće nek se ljuti, ne mogu. Ovi dečki treniraju, moram razmišljati hoće li nekoga izbaciti iz stana, hoće li dobiti plaću. Što da ih pitam, što da im kažem? Da je trava zelena, da je nebo plavo, da cvijeće cvjeta u proljeće. Ovi momci su heroji. Neka dođe tko hoće, uvijek je ruka koja daje iznad one koja prima. Neka dođe netko, neka promijeni trenera, ali dajte dečkima uvjete da prehrane sebe i svoje obitelji, svoju rodbinu i prijatelje, jer od toga puno ljudi živi. Na duši mi je, morao sam to reći zbog igrača. Ne mogu ih pogledati u oči i nešto im rećiotvoren je bio trener crno-bijelih.

Ni tu nije stao, već je slikovito objasnio situaciju.

Budi uz mene bez obzira na sve, rezultat je 3:0 i ovi navijači koji dođu, dođu na svoj račun. Poslije posla odvajaju džeparac da bodre svoj Partizan. Ako netko ima kakvu ideju neka javi. Ne mogu više gledati ispred igrača je li netko platio stanarinu, hoće li nekoga izbaciti iz stana, je li primio plaću, mora li djetetu dati mlijeko. To je takokazao je Duljaj.

Sportska centrala

javno.baeKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO