back to top

DANAS (8.8.) OSTVARUJU SE SVE ŽELJE, ALI SAMO AKO OVO ISPOŠTUJETE Datum je više nego magičan, sad je pravo vrijeme za promjene

Portal Lavlje kapije otvara se za dva dana. Uticaj ove moćne energije osjetiće se do 12. avgusta, a danas je na vrhuncu. Iskoristite ovaj dan, prelijepu energiju koju nudi i zamislite želju. Lavovi su danas najjači i vrlo lako mogu da ostvare svoje želje. Svake godine, oko 8. avgusta, Sunce susreće sjajnu zvijezdu Sirijus na nebu na svom putu kroz sazviježđe Lava.

Ovaj fenomen je poznat kao portal Lavlje kapije. Saznajte kojih 6 stvari vam donosi:

1. Liječenje srca – Portal Lavlje kapije aktivira srčanu čakru. To znači da je ovo trenutak kada možete da se oslobodite starih emocionalnih rana, poput osjećaja tuge, žaljenja, krivice… Oslobodite se loših trenutaka iz prošlosti koji su uticali na vaše emocije.

2. Povećana intuicija – Unutrašnji glas šapuće više nego obično, sada imate priliku da vidite i razumijete svijet drugačije. Slušajte šta vam otkucaji srca govore.

3. Visoke energetske vibracije – Dobijamo veliki nalet energije, što nam pomaže da lakše ostvarimo svoje ambicije. Provedite više vremena u prirodi tokom ovog perioda, to će dodatno povećati vaše vibracije.

4. Sloboda – Imamo povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da govorimo istinu i slušamo druge istine.

5. Mir i harmonija – Želite da uspostavite mir i harmoniju u svom životu, posebno u odnosu sa voljenima. Moguće je da ćete se sada povezati više nego obično.

6. Kreativnost – Može se pojaviti nevjerovatna kreativna energija koja nam može pomoći da ostvarimo svoje želje i planove. Koristite kreativnu moć u svemu.

BONUS VIDEO:

DANAS (8.8.) OSTVARUJU SE SVE ŽELJE, ALI SAMO AKO OVO ISPOŠTUJETE Datum je više nego magičan, sad je pravo vrijeme za promjene Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO