back to top

Četvero ozlijeđenih u potresu u BiH: Oštećene brojne kuće, uništeni krovovi, brojni građani noć proveli na otvorenom

Četiri osobe su ozlijeđene u potresu jačine 5,2 koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu u subotu navečer, priopćio je premijer Zeničko-dobojske županije Nezir Pivić.

Prema dostupnim informacijama Županijske uprave civilne zaštite ZDŽ, u Ljubetovu je zabilježeno rušenje crijepa iz više kuća i rušenje jednog potpornog zida, dok je na cesti M17 u Jelini došlo do klizišta.

Nažalost, prijavljena su četiri slučaja ozljeđivanja građana, od kojih jedan u Jelini, a troje građana je prijavljeno ozlijeđeno uslijed urušavanja građevinskog materijala sa zgrada i kuća. Dvoje povrijeđenih zadržano u Županijskoj bolnici Zenica.

Naša policija i službe Županijske uprave civilne zaštite su u pripravnosti i prate stanje na terenu, potvrdio je premijer Pivić.

Kako je direktor Županijske uprave Civilne zaštite Zeničko-dobojske županije Džavid Aličić potvrdio Feni, jedna osoba je zadobila povrede uslijed odrona kamenja na magistralnoj cesti M-17, na ulazu u tunel Vranduk kod Zenice, dok je troje osoba zadobilo povrede uslijed odrona materijala sa zgrada u samom gradu.

Podsjetimo, epicentar potresa koji se dogodio u 21:48 sati je zabilježen 10 kilometara od Zenice, a zbog jačine osjetio se na širem području središnje Bosne, ali i u dijelovima Hrvatske.

Post Četvero ozlijeđenih u potresu u BiH: Oštećene brojne kuće, uništeni krovovi, brojni građani noć proveli na otvorenom je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO