back to top

Čapljinski Portal – Rekordne brojke i osvajanje digitalnog medijskog svijeta u 2023. godini!

U godini koja je bila sve, samo ne obična, Čapljinski Portal ponosno obznanjuje završetak 2023. godine s impresivnim brojkama koje svjedoče o našem neprekidnom rastu i predanosti našim čitateljima.

Naš internet medij, koji je već 14 godina sinonim za provjerene, točne, istine i brze vijesti i zanimljive sadržaje, ne samo da je zadržao svoj status najčitanijeg u Čapljini, Neumu, Stocu i Ravnom, već je stigao i do prestižnog četvrtog mjesta najčitanijih medija u Hercegovini!

Kao i svake godine, otvoreno i transparentno, prikazujemo brojke čitanosti i posjeta u godini iza nas.

Impresivna 2023. godina!

Podaci za 2023. godinu govore sami za sebe – nevjerojatnih 14,12 milijuna sesija i 21,9 milijuna prikaza stranica (Google Analytics statistika).

Posebno impresivan bio je prosinac, koji je obilježen rekordnih 1,6 milijuna sesija i više od 2 milijuna prikaza stranica.

Osvrt na godinu otkriva nevjerojatan rast od 26%, što jasno pokazuje da su čitatelji prepoznali kvalitetu i raznolikost sadržaja Čapljinskog Portala.

14 godina postavljanja standarda!

Već dugih 14 godina postavljamo standarde za sve lokalne medije kada je u pitanju konvergencija medija, posjedujući profile na svim društvenim mrežama, koje bilježe ogromne posjete (Instagram, Facebook, YouTube…) te pružajući tako informacije na interaktivan način svim dobnim skupinama naših čitatelja.

čapljinski portal – rekordne brojke i osvajanje digitalnog medijskog svijeta u 2023. godini!

Svakako moramo spomenuti i naš podcast ”Na kavi s…” na našem YouTube kanalu, koji bilježi ogroman uspjeh, a koji promovira uspjeh svih naših Čapljinki i Čapljinaca.

Tu smo da pomognemo!

Najponosniji smo na činjenicu da smo godinu iza nas ispratili kroz humanitarno djelovanje, sudjelujući u brojnim humanitarnim akcijama, što kao medijski pokrovitelj, što kao pokretač, što kao promotor!

Zbog toga srca naše redakcije kucaju najjače i zbog toga i jesmo tu – da pomognemo onima u potrebi!

Hvala na povjerenju!

Sve navedene brojke za nas nisu samo statistika – to je prije svega odraz povjerenja koje ste vi, drag čitatelji, ukazali ovom mediju.

Uz srdačnu zahvalu svim čitateljima, pratiteljima i posjetiteljima, posebno izdvajamo riječi zahvale za naše klijente i poslovne partnere.

čapljinski portal – rekordne brojke i osvajanje digitalnog medijskog svijeta u 2023. godini!

Bez vaše podrške i suradnje ne bismo postigli ovakav uspjeh. Vi ste motor našeg rasta i inspiracija za daljnje izazove.

U 2024. još jače i interaktivnije!

Čapljinski Portal ulazi u 2024. s još većim entuzijazmom i obećanjem da ćemo nastaviti pružati vrhunski sadržaj koji zadovoljava i nadmašuje očekivanja publike.

U planu su neki novi projekti, neke nove platforme, neki novi izazovi… Naravno, zajedno sa vama!

Hvala vam što ste nas pratili u ovoj nevjerojatnoj godini i radujemo se zajedničkom putovanju u godini koja dolazi.

S ljubavlju,
Vaš Čapljinski Portal

FOTO/VIDEO | Novi vizualni identitet Čapljinskog portala!

Objava Čapljinski Portal – Rekordne brojke i osvajanje digitalnog medijskog svijeta u 2023. godini! pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.caportal.net

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO