Županijski sud Široki Brijeg donira uredski namještaj

Županijski sud Široki Brijeg, zbog preuređenja poslovnih prostorija, ima namjeru donirati otpisani uredski namještaj, koji uključuje stolove, ladičare, ormare, vješalice i slično.

Iako je ovaj uredski namještaj otpisan u smislu da više ne ispunjava naše trenutne potrebe, još uvijek je funkcionalan za korištenje, objavio je širokobriješki sud te pozvao organizacije, ustanove, neprofitne, humanitarne organizacije i druge institucije koje imaju potrebu za namještajem da im se obrate.

Naš cilj je pružiti podršku zajednici i pomoći onima koji najviše trebaju namještaj za svoje djelatnosti. Prijave za razgledanje i donaciju namještaja primamo u pisanom obliku putem e-maila ili redovnom poštom, najkasnije do 30.06.2023. godine. U prijavi je potrebno da se ukratko predstavite i obrazložite potrebu za donacijom namještaja i sa humanitarnog aspekta argumentirate zašto bi namještaj trebao biti doniran upravo vama. Obzirom da na ovaj način želimo aktivno sudjelovati u pružanju podrške zajednici, kriterij za dodjelu namještaja biti će humanitarnog karaktera, tj. namještaj će biti doniran najpotrebitijem prijavljenom, objavio je Županijski sud.

Post Županijski sud Široki Brijeg donira uredski namještaj je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO