back to top

Vlada ŽZH donijela Odluku o izdvajanju za sport i kulturu

U petak 11. kolovoza 2023. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je održana 15. sjednica Vlade ŽZH.

Na današnjoj sjednici Vlada je prihvatila Periodično Izvješće o izvršavanju proračuna ŽZH za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2023. godine, koje je izradilo Ministarstvo financija ŽZH.

Izdvojen preostali dio sredstava za šport i kulturu Vlada je donijela Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za šport“ za programe iz športa, utvrđenih Proračunom ŽZH za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava“ tekući prijenosi za šport“ utvrđenih Proračunom ŽZH za 2023. godinu („Narodne novine ŽZH“ broj :25/23).

Preostali dio sredstava iznosi 247.840,00 KM.

Odluku o Programu utroška preostalog dijela sredstava „Tekući prijenosi za programe kulture“ utvrđenih Proračunom ŽZH za 2023. godinu, kojom se regulira raspodjela preostalog dijela sredstava u odnosu na Odluku o utrošku sredstava „Tekući prijenosi za program kulture“ utvrđenih Proračunom ŽZH za 2023. godinu ( „Narodne novine ŽZH“ broj :25/23).

Preostali dio sredstava iznosi 108.500,00 KM, priopćili su iz Vlade ŽZH.

Post Vlada ŽZH donijela Odluku o izdvajanju za sport i kulturu je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO