back to top

VLADA HBŽ financijski podupire visok standard usluga u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru

Danas su u posjeti Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru boravili predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin i ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ  Gordana Nakić.

Ravnateljica Studentskog centra Anita Glibić goste je upoznala sa stanjem u ovoj institucije, projektima čija se realizacija provodi ili priprema, a koji bi trebali osigurati da studentski standard i u budućnosti ostane na visokoj razini.

-Ugodno sam iznenđena i nisam očekivala ovako visoku razinu usluga koje Studentski centar Sveučilišta u Mostaru pruža svojim studentima. Možemo reći da naši studenti imaju vrhunsku uslugu i odlične uvjete koji su im potrebni za kvalitetno studiranje. Razgovarali smo o budućoj suradnji i mogu reći kako će Hercegbosanska županija nastaviti financirati Studentski centar u Mostaru. Ove godine smo kroz rebalans povećali proračunska izdvajanja za ovaj centar, a planirano je da povećani iznos bude i u proračunu za iduću godinu kako bi ovaj Studenskih centar nastavio raditi na visokoj razini i kako bi naši studenti imali što bolje uvjete za studiranje – rekla je ministrica Nakić.

Ivan Vukadin je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s mostarskim studentskim centrom, te je i on ponovio kako će njegova vlada nastaviti podržati rad ove institucije koja je od velikog interesa za studente koji dolaze s područja Hercegbosanske županije.

Ravnateljica Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru Anita Glibić izrazila je zahvalnost gostima na dosadašnjoj potpori, te je poručila kako samo zajedničkim snagama ova institucija može nastaviti napredovati.

-Mi imamo veliki broj studenata iz Hercegbosanske županije i ovako prijateljski odnos sa županijskim vlastima je jamac našeg uspješnog rada i daje nam sigurnost za ulazak u projekte koje planiramo. Još ću jednom ponoviti kako su svi naši napori usmjereni prema jačanju kvalitete studentskog standarda, a te naše napore su prepoznali i predsjednik Vlade HBŽ Ivan Vukadin, kao i ministrica Gordana Nakić. Samo mogu reći kako njihovo povjerenje nećemo iznevjeriti – zaključila je ravnateljica Glibić u izjavi za medije, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

www.tomislavnews.com

 

 

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO