back to top

VIDEO | Nebeski pogled: Let avionom iznad Neuma, neumskog zaleđa, Pelješkog mosta…

Neum, malo mjesto smješteno na jadranskoj obali, ima nevjerojatnu prirodnu ljepotu. No, ono što ga čini posebnim je činjenica da je jedini bh. izlaz na more, smješten između hrvatskog teritorija i Pelješkog poluotoka.

Nedavno smo imali priliku doživjeti Neum iz potpuno nove perspektive – s krila aviona koji je preletio Neum i njegovo zaleđe.

Sve one koji pogledaju video dočekat će zapanjujući pogled na obalu i more. Plavo i kristalno čisto more proteže ispod aviona, a obala je prekrivena brojnim turističkim naseljima i uvalama.

Kamera smještena na krilu aviona zabilježila je svaki trenutak ovog leta – od Pelješkog mosta, preko Neuma, zaleđa, pa sve to Hutova blata caportal.

Pogled na Pelješki most bio je impozantan. Most, koji je povezao Pelješki poluotok s hrvatskim kopnom, predstavlja inženjersko čudo i simbol napretka u regiji.

Ovaj let je nezaboravan doživljaj koji pruža potpuno novi pogled na ovo područje. S krila aviona, imate priliku cijeniti ljepotu prirode, očaravajući krajolik i znakovite građevine, poput Pelješkog mosta.

Neum i njegovo zaleđe zaslužuju svu pažnju koju mogu dobiti, a let ovom rutom svakako je preporučljiv za sve zaljubljenike u prirodu i ljubitelje zračnih avantura.

Objava VIDEO | Nebeski pogled: Let avionom iznad Neuma, neumskog zaleđa, Pelješkog mosta… pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO