VIDEO / LIVANJKA IZ FRANKFURTA: Razočarana sam, ali ovo nije kraj!

U Hrvatskoj je počeo RTL-ov glazbeni show “Superstar” u kojem Hrvatska traži zvijezdu, odnosno “Superstar”. U show se prijavio znatan broj Hrvata iz iseljeništva.

Među njima je i Hrvatica Maria Bandov iz Frankfurta. Maria je Hrvatima u Frankfurtu i okolici poznata jer ima svoj glazbeni bend.

Podrijetlom je iz Livna, a prije nego je zapjevala, kazala je kako joj je majka najveća podrška, a najteži trenutak u životu je bio kad joj je majka doživjela tešku prometnu nesreću od koje se, srećom, oporavila.

Marija je izvela dvije pjesme, no nije oduševila žiri. Ipak, kazali su joj neka se nastavi baviti glazbom, ali još treba puno učiti.

– Razočarana sam, ali ovo nije kraj. Ovo je jedan novi početak, rekla je Maria te kazala kako će joj savjeti koje joj je žiri dao pomoći u daljnjem bavljenju glazbom.

Podsjetimo, u prošloj emisiji, žiri je oduševila Vanessa Kralj koja je doputovala iz Austrije zbog nastupa u ‘”Superstaru”.

Kako stoji u najavi, Superstar je najelitnije glazbeno natjecanje u zemlji donosi kandidatima priliku da zapjevaju pred žirijem sastavljenim od najboljih u svom poslu, a takvi uvijek točno znaju što žele.

Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković spremni su za pronalazak vokala za pamćenje”.

Glazbeni show se prikazuje svaku subotu na RTL programu s početkom u 20.15 sati, a u proteklu i ovu subotu, pojavili su se brojni mladi Hrvati iz iseljeništva, odnosno iz Njemačke, Švicarske, Austrije….

Kako je Maria Bandov pjevala, poslušajte u nastavku…

Marijana Dokoza, Fenix magazin 

relax-portal.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO