VIDEO: DOBRO vam razmjerno vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, oblaka ima na istoku, putu sunčanih zraka, koje će, nadamo se, ubrzo rastjerati oblake.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora, prvi dan listopada, a ove godine, lišće se ne predaje, ne predaje se ni cvijeće, još opojno miriše. Poželimo dobrodošlicu listopadu, uz prvu jutarnju kavu s dragim osobama, uz otvorena vrata ili prozore, jer toplo je jutro jesensko.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, mnogi na nedjeljnu ranu misu otišli, već se dogovorili što za nedjeljni ručak, pa danas, koliko je god to moguće, ne mislite na brige, na probleme na poslu, ne spominjite politiku i ružna događanja, ne budite ni ružne i teške uspomene, opustite se, odmorite, a najbolje u šetnju krenite, lijepa priroda mami, nemojte joj odoljeti, a zašto biste uskratili napojiti dušu milinom, a oči toplinom na planinama, polju, gaju, selu, gradu…

Danas je i Dan starijih osoba, pa ih se sjetite, upitajte ih za zdravlje, posjetite ih, nazovite telefonski ako ste udaljeni od baka, starih majki, didova, očeva, dragih prijatelja, bit će im drago, vjerujte!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, s osmijehom na usnama provedite i ovaj dan- lijep Božji dar i dijelite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

 

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO