VIDEO: DOBRO vam oblačno i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 14 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima,  kiša rominja, a sunce još spava, jesen je prava.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, a i vrijeme je nekako sanjivo, samo za spavanje i sanjarenje, maštanje. Iako je nedjelja i neradni dan ne treba se previše opuštati i spontanosti prepuštati, barem domaćicama koji trebaju pripremiti i doručak i ručak, a nedjeljom posebno, jer je, pretpostaviti je, cijela obitelj na okupu.

Jučer je gotovo cijeli dan padala kiša, oprala krovove i ulice, umila drveće i cvijeće, pa jutros je sve nekako svježe, čisto, miriše, a i ptičice su se rano probudile i čuje se njihov cvrkut kroz otvoreni prozor. Listopad se bliži svome kraju, a još uvijek se može kava ispijati pored otvorenog prozora, na terasi, što je prava rijetkost u duvanjskom kraju.


S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i pozitivnim mislima, s osmijehom na usnama u svetu nedjelju širite radost i  veselje na sve oko sebe, uz zahvalu Bogu na još jednom danu-lijepom daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO