Veleposlanik Kine posjetio Posušje


veleposlanik kine posjetio posušje
veleposlanik kine posjetio posušje
veleposlanik kine posjetio posušje
veleposlanik kine posjetio posušje
veleposlanik kine posjetio posušje
veleposlanik kine posjetio posušje

U ponedjeljak  je općinu Posušje posjetio Nj.E. Ji Ping veleposlanik Narodne Republike Kine u BiH.

Veleposlanika je ispred zgrade općine dočekao načelnik Ante Begić sa suradnicima u društvu članova Hrvatskog kulturnog umjetničkog društva fra Petar Bakula koji su kratkim plesom i pjesmom predstavili tradiciju posuškog kraja.

Uslijedio je sastanak u uredu načelnika na kojem su sudjelovali i savjetnik predsjedateljice Vijeća ministara BiH Mate Lončar i savjetnik načelnika za međunarodne odnose i diplomaciju općine Posušje Jozo Kolobarić.

Načelnik Begić je upoznao veleposlanika s aktivnostima koje se provode na području općine Posušje i svim kapitalnim projektima, te se razgovaralo o konkretnim oblicima suradnje i podrške projektima u
Posušju. Načelnik Begić je ovom prilikom darivao veleposlanika Pinga i između ostalog poklonio dres Hrvatskog športskog kluba Posušje s imenom njegove ekselencije.

Veleposlanik Ping se zahvalio na pozivu i gostoprimstvu, upoznao prisutne s aktivnostima veleposlanstva i prihvatio nekoliko oblika zajedničkog djelovanja u narednom razdoblju.

Nakon sastanka veleposlanik Ping je posjetio tvrtku Miviko d.o.o. i susreo se s Upravom na čijem čelu je vlasnik tvrtke i predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje, Damir Vican. Veleposlanik Ping je obišao proizvodi pogon i s Vicanom razgovarao o jačanju suradnje s kineskim tvrtkama.

Veleposlanik Ping je posjetio i poduzeće ŠONA d.o.o., kao i farmu BGL, stoji u priopćenju.

Objava Veleposlanik Kine posjetio Posušje pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO