back to top

Večeras kreće EHF Europa liga, Izviđač u Bukureštu

Večeras u 20,45 sati rukometaši aktualnog prvaka BiH, Izviđač Agrama iz Ljubuškog, igraju utakmicu 1.kola EHF Europa lige u Bukureštu protiv domaćeg Dinama. Zbog kasnijeg početka Telecom Premier lige skauti su imali samo dvije prvenstvene utakmice prije odlaska u Rumunjsku, protiv Maglaja doma i u petak u Vogošći protiv istoimenog domaćina. Upravo utakmica u Vogošći može biti razlog za optimizam jer je Izviđač odigrao jako dobru utakmicu.

Spremili smo se za protivnike, probat ćemo se boriti što bolje možemo i ne gledati na njih kao velike nego gledat na nekoga tko je „al pari“ s nama. Teren uvijek pokaže što možeš, a rezultat ono što si radio. U gostima protiv Dinama iz Bukurešta moramo se pokazati kao korektan suparnik i tražiti svoje šanse, kazao je uoči puta trener skauta Toni Čolina.

Momčad Izviđača u Bukurešt je otputovala, nažalost, bez Milana Vukšića Miće. U jednom duelu na utakmici, u petak, u Vogošći, Mića je dobio udarac u predjelu bubrega, nakon čega je zbrinut u SKBC u Mostaru. Veliki je to hendikep za momčad, a u klubu vjeruju da će uz maksimalnu njegu liječnika i osoblje SKBC Mostar uskoro biti sa suigračima.

Ekipa rukometnog kluba Izviđač sinoć je odradila posljednji kondicijski trening prije večerašnje utakmice protiv Dinama iz Bukurešta pod vodstvom trenera Adisa Jakića u poznatom fitness centru COLISEUM GYM, gdje ih je osobno primio vlasnik Adrian Sveduneac kome se ovim putem klub zahvaljuje na gostoprimstvu.

SRETNO SKAUTI!!!

Radio Ljubuški

Objava Večeras kreće EHF Europa liga, Izviđač u Bukureštu pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO