Učiteljice objavile spot za pjesmu “Usne ko grožđe”

Iako nam se već približavaju ljetne vrućine, Učiteljice su nam željele još dodatno zagrijati atmosferu svojim novim video spotom za pjesmu “Usne ko grožđe”. Pjesma je već neko vrijeme aktualna u radijskom eteru jer će se cure s njom predstaviti na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama, a od jučer je vani i njihov novi spot.

Cure su ovoga puta željele malo drugačiji vizualni dojam te su odlučile otići s cijelom ekipom u Zadar i okolicu na nekoliko dana i tamo, na nekim od najljepših lokacija na tom dijelu našeg primorja, snimiti prelijepe kadrove za ovaj spot.

Učiteljice objavile spot za pjesmu “Usne ko grožđe”

Ekipa je imala više od deset članova, a u spotu su se djevojke iz ove popularne grupe imale priliku provozati u atraktivnom žutom “Mustangu”, uživati u šetnji pored mora u centru Zadra, vidjeti kakav je pogled sa vrha svjetionika i odsvirati i otpjevati svoju pjesmu u jednom od najpopularnih klubova u tom gradu.

Spot je režirao njihov dugogodišnji producent Bojan Dragojević, koji je također i jedan od autora njihove nove pjesme, a Andrea, Ana i Silvia su u ovom spotu pokazale i svoje glumačke sposobnosti.

Kako im je to sve pošlo za rukom, najbolje je da procijenite sami kad pogledate njihov novi spot koji će zasigurno obilježiti nadolazeće ljeto.

obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO