back to top

Učenik pištoljem prijetio profesorici pa pobjegao

“U međuvremenu se otac javio koji je saznao za događaj i koji nas je obavijestio da je dijete pronašao u obiteljskoj kući i stavio ga pod kontrolu do dolaska policijskih službenika”, navela je Alić.

U Žepču se u srijedu u Srednjoj mješovitoj školi odvijala prava drama kada je učenik na satu pištoljem prijetio profesorici nakon čega je pobjegao, potvrdila je za portal “Avaza” Aldina Alić, glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

“U 13:15 sati, služba Policijske stanice Žepče je od strane menadžmenta Srednje mješovite škole u Žepču obaviještena da je učenik na satu vatrenim oružjem uputio prijetnje profesorici nakon čega je pobjegao. Odmah nakon toga alarmirane su sve policijske patrole, a u međuvremenu se otac javio koji je saznao za događaj i koji nas je obavijestio da je dijete pronašao u obiteljskoj kući i stavio ga pod kontrolu do dolaska policijskih službenika”, navela je Alić.

Dodala je da je prema prvim preliminarnim informacijama u trenutku dok je učenik boravio u školi i uputio prijetnje, okvir pištolja bio prazan.

“U tijeku su aktivnosti u službenim prostorijama Policijske stanice Žepče gdje se nalaze maloljetnik i staratelj, a kako bi se zadokumentirao ovaj događaj”, kazala je Alić.

posusje.info

Objava Učenik pištoljem prijetio profesorici pa pobjegao pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO