Učenici pripremili doček svojoj prijateljici Tamari koja se vratila iz bolnice – “Mali krug velikih ljudi” (foto/video)

Lijep doček svojoj prijateljici Tamari Nevistić, koja je duže vremena bila na liječenju u Hrvatskoj, priredili su učenici njezinoga 5.d razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu. Tamara je nakon odlaska u bolnicu često u mislima i molitvama njezinih prijatelja i njihovih roditelja, učiteljice Ivane Rezo, a mogli bismo reći svih njezinih sumještana.

Budući da petaši iduće školske godine prelaze u predmetnu nastavu, na simbolični su način protekle srijede upriličili „oproštaj“ od učiteljice i razreda. Obično to završi čašćenjem slasticama i zajedničkim druženjem. Veliki je to događaj za mališane! Budući da Tamara nije stigla na taj važni događaj, već nekoliko dana kasnije, dočekalo ju je pravo iznenađenje čim je stigla kući. Učiteljica Ivana i mame njezinih vršnjaka znaju kako treba postupiti kad su djeca u pitanju pa su Tamaru ispred njezine kuće vršnjaci dočekali s balonima, cvijećem… ali i plakatima ispisanih riječima dobrodošlice.


Obostranu radost kao ni suze radosnice nisu skrivali…

Tamari želimo uspješan završetak liječenja, svoj djeci dobro zdravlje, puno radosti i uspjeha u školi i u životu. Jedan važni životni ispit već su položili. Čestitamo!

Z.S./ Tomislavcity

 

Foto: Ivana Nevistić/Tomislavcity

Objava Učenici pripremili doček svojoj prijateljici Tamari koja se vratila iz bolnice – “Mali krug velikih ljudi” (foto/video) pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO