back to top

U finalu orguškog turnira Bistro Salona i Mrkodol – Gost turnira Zlatko Dalić

Na međunarodnom malonogometnom turniru Šest Sela – Orguz 2023. odigrane su utakmice polufinala. U prvom susretu Bistro Salona i CB Sea Wolf  nakon regularnog tijeka utakmice bilo je 0:0, a  Bistro Salona Munchen je na jedanaesterce bila uspješnija i tako se plasirala u finale turnira.  U drugom susretu ekipa Mrkodola bila je bolja od Proloških Poskoka s rezultatom 3:0 i tako se pridružili ekipi Bistro salone u finalu, koje se igra u subotu 12. kolovoza.

U goste orguškom turniru je stigao i Zlatko Dalić, koji je bio burno pozdravljen u mjestu gdje je jedno vrijeme živjela njegova obitelj, jer Zlatkov pokojni otac Ivan godinama  bio učitelj u Osnovnoj školi u Orguzu, gdje je odgojio generacije učenika. Obitelj Dalić,  odnosno otac Ivan i pokojna majka Kata te stariji Zlatkov brat Miran i sestra Mladenka  u Orguzu su proveli lijepe dane, a i danas ih se stariji sjećaju, kao plemenite ljude koji su mještanima uvijek bili na usluzi.

Ovo je biti prilika da svi stanovnici potkamešničkih sela: Prologa, Orguza, Tribića, Ćosanlija, Čuklića i Lipe te brojna dijaspora i svi koji dolaze iz Kaštela, Solina, Splita, Trogira, Zagreba, iz cijele Dalmacije, Hercegovine i Bosne pozdrave i izraze zahvalnost, najboljem svjetskom nogometnom izborniku, za sve uspjehe i dane radosti koje nam je priuštio u proteklih pet godina. 

 

Organizacijski odbor turnira “Šest sela”

Tajnik Niko Knez

livnovine.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO