back to top

Tarik Filipović gostuje u Livnu s predstavom “Sex i glad”, za koju se traži ulaznica više

Popularni glumac, rođeni Zeničanin sa zagrebačkom adresom Tarik Filipović u nedjelju 5.11.2023. u 19:30 nastupa u Livnu u dvorani Narodnog Sveučilišta s predstavom “Sex i glad”.

Za ovu super predstavu traži se ulaznica više, a Sarajevska publika zasigurno će uživati u monokomediji popularnog glumca. Ulaznice potražite na recepciji hotela Novitas, blagajni Narodnog Sveučilišta ili na www.event.ba.

Cijena ulaznice u preprodaji iznosi 15 KM, a na dan predstave 20 KM.

Monokomedija “Sex i glad”

Riječ je o predstavi Tarika Filipovića, u kojoj glavnu ulogu ima upravo Filipović. Redatelj je Mario Kovač, a sve skupa to čini ekipu koja voli dobro nasmijati publiku začinjenim humorom.

Tko je doktor Udo­ Špricnmaher?

Predstava ”Sex i glad” uz nastavak ”Doktor za one stvari” govori o doktoru seksologije, profesoru i playboyu imena Udo­ Špricnmaher, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Filipović. U najavi pišu da će ova predstava publiku na kratko odvesti na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. U ovoj predstavi publika će imati priliku upoznati i/ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, kao i fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili, na primjer, roll playa…

Koliko god živimo u hiperseksualizirano svijetu, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Predstava ”Sex i glad” upravo pokušava detabuizirati ovo neizostavno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. A Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje. Autori ovom predstavom ne žele nikoga uvrijediti, a nadaju se da će se svidjeti i konzervativnijoj publici.

Organizator predstave je Centralna.ba i agencija Event.ba.

Običan radio

relax-portal.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO