back to top

Strava na Jadranu: Tijekom ronjenja poginule dvije žene, jedna od njih je slovenska državna prvakinja

Kod Blata na Korčuli jučer je tijekom ronjenja uz instruktora smrtno nastradala 39-godišnja državljanka Slovačke, dok je istog dana samo nekoliko sati kasnije tijekom ronjenja nastradala 46-godišnja državljanka Slovenije, javlja Morski.hr. 

– U poslijepodnevnim satima, točnije oko 14.30, u općini Blato 100 metara od obale, prilikom ronjenja na dah uz grupu ronilaca i instruktora ronjenja, primijećeno je da 39-godišnja državljanka Slovačke pluta na površini. Pokušana je reanimacija na licu mjesta, no mrtvozornica je konstatirala smrt u 17.30. Obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, a tijelo je prevezeno na patologiju radi obdukcije kojom će se utvrditi uzrok smrti – potvrdila je za Morski.hr Andrijana Biskup iz Dubrovačko-neretvanske policijske uprave.

– Istog dana, oko 18. 30 sati dvoje državljana Slovenije, muška osoba u dobi od 64  i ženska osoba u dobi od 46 godina s ronilačkom opremom ronili su na predjelu otoka Sušac, općina Lastovo. Prilikom izrona s dubine od oko 50 metara, prvo je izronila ženska osoba, a nakon nje i muški ronilac koji ju je zatekao kako pluta bez svijesti – kazala je. 

Objava Strava na Jadranu: Tijekom ronjenja poginule dvije žene, jedna od njih je slovenska državna prvakinja pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO