Stigao posljednji supermjesec u godini – ove znakove čeka veliki obrt

Supermjesec je pojava kada se Mjesec približi planeti Zemlji na udaljenosti manjoj od 360.000 kilometara.

U onim slučajevima kada je blizu nas, poprima nevjerovatnu svijetlost i njen prečnik na nebu je očigledno veći. U tom periodu su i intenzivnije plime.

Kako je ovaj supermjesec u znaku Ovna, logično je da će najviše uticati na ovaj horoskopski znak. U ovom periodu, Ovnovi bi trebalo da se preispitaju i utvrde da li postoji ravnoteža u njihovim ljubavnim i prijateljskim odnosima. Tokom ovog perioda shvatiće da li im okruženje dozvoljava da zasijaju punim potencijalom ili je vrijeme da krenu dalje.

Kada je riječ o Rakovima, ovaj supermesec će najviše uticati na njihovu karijeru, društveni ugled i priznanje koje zaslužuju. Zapitajte se da li se previše trudite da ispunite očekivanja porodice i prijatelja, a zanemarujete da ostvarite sopstvene snove. Konačno će vam biti jasno kojim putem treba da idete u karijeri i udaljićete se od ustaljenih pravila.

Vaga će doživjeti nalet kreativne inspiracije. Osjećaće želju da svoje ideje podjele sa drugim ljudima. Međutim, oni će takođe shvatiti da davanje prostora drugima jača odnose na lijep način. Ovo takođe može biti prilika da se oprostite od loših ljudi i postavite zdrave granice u trenutnim vezama.

Supermjesec će naterati Jarčeve da razmišljaju o porodičnom životu. Osjetiće želju da se povuku dalje od gužve i gužve. Razmišljaće o svim poteškoćama koje ih prate od detinjstva i pokušavaće da ih se otarase.

BONUS VIDEO:

Stigao posljednji supermjesec u godini – ove znakove čeka veliki obrt Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO