back to top

SLUŽBENO: Edis Nanić produžio vjernost crvenom dresu

Fudbalski klub Velež Mostar sa radošću obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba kao i cjelokupnu sportsku javnost, da je dogovoren pružetak saradnje sa našim mladim golmanom Edisom Nanićem.

Edis Nanić rođen je 13. Februara 2004. godine u Bužimu, gdje je u lokalnom NK Vitez napravio i svoje prve fudbalske korake.
Nakon što je sredinom 2021. godine dobio poziv našeg Kluba da se priključi treninzima, ubrzo je svojim talentom skrenuo pažnju Veležove struke te je 30. jula iste godine i službeno postao članom Omladinske škole Fudbalskog kluba Velež Mostar – Muhamed Mujić.

Napornim radom i zalaganjem kao i istaknutim kvalitetnim partijama ovaj stasiti osamnaestogodišnji Bužimljanin zasluženo je pridobio povjerenje i Stručnog štaba prvog tima našeg Kluba te je na ljeto 2022. godine potpisao i ugovor koji je trajao do kraja tekuće takmičarske sezone, a danas je i zvanično potpisao produženje vjernosti crvenom dresu koji će ga za naš Klub vezati dodatne 3 godine, tačnije do 31. maja 2026. godine.

Sigurni smo da je ovim potezom naš Klub dobio vrijedan zalog za budućnost i sigurnost među stativama, a ko zna, možda se naš Edis upravo onim jednakim profesionalnim pristupom, vrijednim radom i zalaganjem čak i u ovoj sezoni uspije izboriti za minutažu kod Šefa našeg stručnog štaba Nedima Jusufbegovića.

Samo jako Edise!

službeno: edis nanić produžio vjernost crvenom dresu
Kopiranje i preuzimanje sadržaja bez prethodne dozvole autora ili navođenja izvora nije dozvoljeno. Kontaktirajte nas na: media@fkvelez.ba

fkvelez.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO