back to top

Sjajnim pogotkom Kamenara Posušje pobijedilo Željezničar

Drugu utakmicu pod reflektorima na Mokrom docu, navijači su dočekali euforično, iako je kiša dio njih ipak zaustavila u pohodu na stadion. Igrači su svojim navijačima odgovorili dobrom igrom i dominacijom tijekom cijelog prvog poluvremena, u kojem Željezničar nijednom nije zaprijetio domaćim vratima.

Gostujuća mreža zatresla se u 24. minuti kada je na dodavanje Zvonimira Begića lijepo s vrha šesnaesterca šutirao Karlo Kamenar. I prije toga, Posušje je imalo nekoliko prilika: najprije preko Brkovića, potom je Maglica pokušao uposliti Lučića, ali domaća obrana to je očistila, kao i gostujući vratar Muftić koji je bio brži od Mandića. Najbolju priliku prokockao je Brković. On je u 35. minuti bio sam ispred Muftića, a mrežu je zatresao s vanjske strane.

Pokušao je gostujući trener s dosta izmjena u nastavku probuditi svoju momčad, ali mu to nije uspjelo, dok je Mandić uspio probuditi publiku. Istrčao je sam u 64. minuti prema Muftiću, ali je njegov udarac blokirao Cocalić i ostavio utakmicu u neizvjesnosti. U neizvjesnosti je bila do samoga kraja, ali bez pravih prilika. Iako se Željezničar probudio pred sam kraj, nisu ozbiljnije zaprijetili posuškim vratima, pa je momčad s Mokrog doca zasluženo došla do prvih ovosezonskih bodova u četvrtom kolu, a u trećoj utakmici. Imaju neodigran susret iz prvog kola protiv Zrinjskog.

Objava Sjajnim pogotkom Kamenara Posušje pobijedilo Željezničar pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO