Sjajni crnogorski glazbenik Luka Radović objavio novu pjesmu “Blefiram”

Odličnu novu pjesmu glazbenog profesionalca Luke Radovića prepoznala je i Croatia Records. Pjesma je originalno napisana za poznati ženski vokal, ali je na njen prijedlog i uz blagoslov autora predana Luki da ju otpjeva.

Tim vrhunskih glazbenika, koji čine autor glazbe i aranžmana Mihail Miha Radonjić te autorica teksta Vesna Milačić Kaja, prepoznao je da vokal Luke Radovića perfektno odgovara pjesmi “Blefiram”.

Spot je sniman po ideji koja se odvija u fiktivnoj dimenziji smještenoj u Lukinoj glavi, a zahvaljujući sjajnim idejama Saše Anđelića koji je radio scenarij te Miodraga Markovića i Stele Mišković, zaista izgleda odlično. U spotu se, u sobi okruženoj najlonom, nalaze i Lukina umjetnička djela. Jako je to zanimljiva vizualna priča.

Sjajni crnogorski glazbenik Luka Radović objavio novu pjesmu “Blefiram”

“Zapravo je pjesma o osobi koja je samo fikcija u glavi, savršenstvo koje tražim ali koje nije stvarno. Na kraju shvaćam da je to prevara, jedan obični blef, laž”, objasnio je Luka.

Entuzijazam i strast koju popularni crnogorski pjevač nesebično dijeli na pozornici itekako se odražava na publiku koja s njim voli zapjevati u glas, a nema sumnje da će i “Blefiram” visoko kotirati kod publike.

Luka se do sada najviše kretao u pop rock glazbi, a nova pjesma “Blefiram” ima i malo prizvuka funka. Teži eksprimentiranju i pronalaženju novih glazbenih formi u kojima se može iskazati, ali čini se da mu pop rock zasad najbolje odgovara. Publika ga najviše može čuti na Cetinju odakle i dolazi, a osim toga puno nastupa po crnogorskom primorju.

sjajni crnogorski glazbenik luka radović objavio novu pjesmu “blefiram”
Sjajni crnogorski glazbenik Luka Radović objavio novu pjesmu “Blefiram”

“Drago mi je da sam ostvario suradnju s Croatia Recordsom. Nakon objave ovog singla, očekujem nastaviti suradnju s Croatia Recordsom. Pripremam nove projekte, trenutno sam angažiran na više njih. Album je spreman, a dopunjavamo ga novim stvarima i zvučat će stvarno dobro”, zaključio je sjajni vokalist.

Sjajni crnogorski glazbenik Luka Radović objavio novu pjesmu “Blefiram” Običan radio.

obican.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO