Prisojani sretni i zadovoljni zbog novoga asfalta, ali dobili i “skakaonicu”

Jako je lijep osjećaj, vjerujem da su ga mnogi iskusili, kad vam kroz selo nadležni nešto asfaltiraju ili izvrše sanaciju dijela asfalta. Tako smo mi mještani sela Prisoje u zadnjih mjesec dana dobili novi asfalt od mosta do Crkve i dalje. Mi koji svakodnevno koristimo taj put smo sretni i zahvalni.

Također je izvođač radova “Livnoputovi” sanirao postojeći asfalt na način da su zakrpali određene dijelove. Međutim, mnogi dijelovi postojećega asfaltiranog puta je ostavljen oštećen. Čak su ga kamioni navedenog izvođača radova svojim teretom, koji su koristili za asfaltiranje gore navedene dionice, još više oštetili i produbili. Pojedine rupe su tako asfaltirali da jednu zovemo skakaonica.

Pohvalno je također da je asfaltirano parkiralište ispred osnovne škole u Prisoju, ali to asfaltirano parkiralište je uveliko zasjenilo put koji vodi do škole.

Svjesni smo da vas koji odlučujete o tome što ćete i kada asfaltirati, koje oštećene dijelove sanirati, baš previše ni ne zanima, ali zanima nas koji to svakodnevno koristimo. Pozivamo Vas da se provozate poslije obavljenoga posla, čini se da to nitko nije uradio, jer da je uradio, ne bi ovako bilo ostavljeno.

I. Krišto/Tomislavcity

#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(https://cdn.tomislavcity.com/wp-content/uploads/2023/06/asfalt-Prisoje-0-80×60.jpg?x78490) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(https://cdn.tomislavcity.com/wp-content/uploads/2023/06/asfalt-Prisoje-1-80×60.jpg?x78490) 0 0 no-repeat;
}
#tdi_1 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(https://cdn.tomislavcity.com/wp-content/uploads/2023/06/asfalt-Prisoje-2-80×60.jpg?x78490) 0 0 no-repeat;
}

 

Objava Prisojani sretni i zadovoljni zbog novoga asfalta, ali dobili i “skakaonicu” pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO