back to top

POTRAGA za nestalim pastirom Mujom Čakićem nastavlja se sutra, jer danas nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi vodili do nestalog

Večeras kasno nazvali smo Žarka Pehara, licenciranog voditelja za potrage GSS B i H želeći doznati je li završena današnja potraga za nestalim pastirom Mujom Čakićem.

Naime, Cakić je nestao  u petak poslijepodne, pa je pokrenuta potraga većih razmjera na području Roška Polja kod Tomislavgrada.

“U potrazi je danas sudjelovalo oko 50 osoba: članova GSS, lovaca, mještana Roška Polja, policajaca, bilo je i pasa tragača, ali nikakvih tragova o nestalom pastiru nismo uspjeli pronaći. Veliko je to područje, pastir je imao i mobitel, ali nam to ništa nije pomoglo, jer nije u funkciji. Potraga je obustavljena s prvim mrakom, a sutra ćemo opet u potragu, a uključit ćemo i speleologe”, kazao  je za Tomislavnews.com večeras nakon potrage  gospodin Pehar.

GSS Tomislavgrad objavila je na svojoj FB stranici sljedeće:

Gorske službe spašavanja jučer su pokrenule akciju potrage i spašavanja za nestalim Mujom Čakićem na području Roškog Polja , nedaleko od Tomislavgrada.
U akciji je danas sudjelovalo nešto više od 70 gorskih spašavatelja iz HGSS Čapljina, HGSS Čitluk, GSS Ljubuški, HGSS Posušje, GSS Široki Brijeg, HGSS Mostar, GSS Prenj Konjic, GSS Jablanica, GSS HBŽ , GSS Tomislavgrad te nekoliko mještana općine Tomislavgrad. Potporu u potrazi također su pružili djelatnici MUP-a HBŽ.
Nažalost ni drugi dan portage nestali nije pronađen , tako da će se potraga u nešto smanjenom intenzitetu nastaviti i idućih dana
Molimo sve one koji imaju bilo kakve informacije o nestalom Muji Čakiću, a koje bi mogle pomoći u njegovom pronalasku, da se jave Gorskoj službi spašavanja Tomislavgrad na broj 063 74 74 74 ili najbližoj policijskoj postaji na broj 122

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO