back to top

Policajka otkrila trostrukom ubojici gdje se nalazi nastradala Nizama Hećimović

Tužiteljstvo Tuzlanske županije provjerava navode je li policijska službenica MUP-a TŽ Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubojici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Prema informacijama “Avaza”, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužiteljstvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TŽ obavijestio postupajuću tužiteljicu.

Ukoliko se pokaže točnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu.

Kako je portal “Avaza” već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

-Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

-Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubojstvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder. 

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske postaje u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

Objava Policajka otkrila trostrukom ubojici gdje se nalazi nastradala Nizama Hećimović pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO