back to top

Peticama slijede velike promjene: Numerološka prognoza za drugu polovinu avgusta

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Jedinica

Energija ovog mjeseca vas tera da napustite zonu komfora. Druga polovina mjeseca donosi vam nov ciklus u životu, akciju i ciljeve. Nemojte mijenjati ono što dobro funkcioniše.

Preispitajte odnose s voljenima, ali posvetite se i sebi.

Dvojka

Ako slušate uvijek svoj razum, možete imati problem. Poslušajte i glas intuicije jer vas može odvesti do novih pobjeda. Slušajte srce. Budite dobar prijatelj i saslušajte voljene osobe, ali ne pokušavajte da ugodite svima, jer ćete do kraja mjeseca biti u tuđim brigama.

Trojka

Čeka vas bezbrižno doba, a zračićete šarmom i dobrim smislom za humor. Kreativnost dolazi do izražaja, pa pustite svojoj mašti i umu na volju kad su u pitanju hobiji, dom, posao… Sve će uroditi plodom, pa budite slobodni da iznesete i mišljenje i svoj talenat na vidjelo.

Četvorka

Slijede ozbiljni zadaci, ciljevi u karijeri, ali morate biti fokusirani na ono što želite. Zapišite na papir, označite koliko ste napredovali. To će vam dati povjerenje u to da je vaš put ispravan, ali i da razumijete kad je vrijeme da stanete.

Petica

Ovaj mjesec će vam doneti promjene, a neke stvari koje su vas prije radovale više to ne čine. Nova iskustva vas čekaju, ali nemojte da grabite prvu stvar koja vam se pričini zabavnom, već se usredsredite na ono što želite. Avanturistička energija broja 5 može vas odvesti daleko. Pratite ono što vas inspiriše.

Šestica

Ovo je porodično vrijeme, pa ga provedite kod kuće, sa voljenima, djecom, braćom i sestrama. Možda će biti teškoća, ali riješićete sve probleme. Ne prebacujte svoju odgovornost na druge ljude, niti im postavljajte prevelike zahteve.

Sedmica

Odmorite se od uobičajenih aktivnosti i zapitajte se šta biste željeli da radite, šta je ono što vam prija, šta želite da naučite. Out ka unutrašnjem „ja“ vas čeka, a moći ćete da rastete kao ličnost, ali se fokusirajte na cijeli proces umjesto što čekate da rezultat dođe sam od sebe.

Osmica

Ovaj mjesec će vam donijeti nove ambicije na polju karijere, pa biste mogli da potražite nov posao i poslodavca. Ako ste sami svoj šef, fokusirajte se na traženje novih klijenata. Najbolja investicija ste sami sebi. Bićete u iskušenjima, ali nemojte im podlijegati.

Devetka

Deveti mjesec je kraj ciklusa. Vjerovatno će neke stvari u vašem životu morati da odu. Ne žalite za propuštenim prilikama i oslobodite ih se u miru. Biže potrebna žrtva, ali vredna je, pa nemojte biti nezadovoljni, već se posvetite ljudima koje volite.

BONUS VIDEO:

Peticama slijede velike promjene: Numerološka prognoza za drugu polovinu avgusta Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO