back to top

Ova 4 znaka u junu očekuje velika sreća

Sunce se razigrava u znaku Blizanaca, a tu će ostati sve do 21. juna kada prelazi u znak Raka pa astrolozi tvrde da je ovo vrijeme procvata za pojedine znakove horoskopa.

Pošto su Blizanci vazdušni znak, njihova vladavina donosi mnogo mogućnosti i za druga dva vazdušna znaka, ali i za jedan vatreni. Astrolozi tvrde da će četiri horoskopska znaka posebno imati sreće u periodu vladavine Blizanaca.

Blizanci

Za njih je očekivano da im “cvjetaju ruže” u ovom periodu, jer se Sunce nalazi baš u njihovom sazviježđu. Blizanci će zablistati punim sjajem. Njihov šarm će doći do izražaja i moći će da postignu sve što požele. Pažnja drugih osoba će biti usmjerena na njih pa je ovo vrijeme da to i iskoriste i hrabro iskorače sa novim idejama.

Ukoliko ste rođeni u ovom vazdušnom znaku, u narednom periodu svi će vas slušati s pažnjom, ali i poslušati. Ovo je vrijeme kada je povoljno da krenete u nešto novo sami, jer vam raste samopouzdanje i bez straha možete da kažete sebi i drugima šta želite i onda to i da uradite.

Sa retrogradnom Venerom u vašem horoskopskom znaku, stare neprežaljene ljubavi konačno će ostati po strani i započećete ljubavni život od nule, oslobodivši se tereta prošlosti.

Vaga

ova 4 znaka u junu očekuje velika sreća
Tranzit Sunca kroz Blizance vas podsjeća da se posvetite svom unutrašnjem napretku. Želja za novim znanjima o drugim kulturama, vjerama i ljudima iz različitih zemalja može da vas pokrene na nove spoznaje. Možete da započnete novo školovanje ili da nastavite prekinuto.

Možda ćete osjetiti potrebu da nađete novi smisao u životu, nešto čemu ćete se posvetiti. Možete sa bračnim partnerom očekivati napredak u poslu ili novčani dobitak.

Ovo je pogodan period za putovanja i upoznavanje novih i drugačijih predjela i kultura pa planirajte odmor u kojem ćete uživati. Sa puno žara i motivacije ćete iznositi svoje ideje, bez ustručavanja, a one će nailaziti na odobravanje okoline.

Strijelac

ova 4 znaka u junu očekuje velika sreća
Ovo je jedini vatreni, među vazdušnim znacima, koji će osjetiti blagodeti Sunca u Blizancima. Ovako aspektovano Sunce pokreće pitanja veza, braka i partnerstva sa drugim ljudima. Potrebno vam je da osjetite da se prihvaćeni i mnogo vam više odgovara da osjetite podršku i da je pružite, nego da radite sami.

Druženje i saradnja sa drugima vam je prioritet i oni će za vas biti dobri. Odlično se razumijete, efikasni ste, imate strpljenje da saslušate, da pomognete, da sarađujete. Traženi ste i popularni pa će vam se mnogi iz okruženja obraćati za savjet i podršku, što vama neće padati teško.

Trudite se da balansirate i napravite ravnotežu u svom životu. Imaćete potrebu da radite na poboljšanju odnosa i komunikacije sa partnerom. Mnogi u ovom periodu odlučuju da poprave svoje odnose sa partnerom, a za slobodne ovo je pravo vrijeme da uđu u novu vezu.

Vodolija

ova 4 znaka u junu očekuje velika sreća
Vodolije, radujte se Suncu u Blizancima, jer vam ono donosi puno zabave i druženja, ali i ostvarenje nekih važnih planova. Brige ostavite po strani i bavite se onim što volite i što vas usrećuje. Posvetite se omiljenom hobiju, razmišljajte kako da napredujete pa da od toga napravite i neki posao u budućnosti.

Izlazite sa prijateljima, zabavljajte se i uživajte u divnim trenucima sa porodicom. Privlačite ljude, jer zračite pozitivno i ljubazno. Osjetićete njihovu naklonost i pažnju. Svakodnevno ćete dobijati mnoštvo komplimenata pa će i vaše samopouzdanje početi da raste.

Sve u svemu, juni će vam pružiti dovoljno mogućnosti za druženja, porodično i emotivno zadovoljstvo, ali i za karijeru i staviti vas u centar pažnje.

Izvor: Telegraf

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO