back to top

OPREZNO S NJIMA Ova tri znaka pretjeruju sa ljubomorom

U velikoj ste zabludi, ova tri znaka pretjeruju sa ljubomornim ispadima.

Škorpija

Ova činjenica ne iznenađuje, jer su one u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Škorpije su najbolji primjer ekstremnih ljubomornih scena i ispada u javnosti.

One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osjećanje i pri samoj pomisli da bi im partner mogao biti nevjeran gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posljedica. Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena.

Škopijama ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osjećaju nevjerovatnu privlačnost ka osobi za koji i drugi pokazuju interesovanje. One su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave ljubomorne scenu poput onih u filmovima.

Bik

Bikovi često znaju da budu previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni. Oni vole da prisvajaju stvari, a često i ljude, pa teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili ne može da bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osjećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. U tim trenucima je uzalud svaki pokušaj da ih ubijedite da nisu u pravu.

S druge strane, Bikovi su izuzetno vjerne osobe. Ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flerta, dijeljenja i tome slično – isključivo i samo pošteno.

Lav

Lavovi su veoma ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade. Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povrijeđeni, pa zato ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera.

Ako Lav osjeti da mu radite iza leđa, sebi to nikad neće oprostiti – jer nije saznao na vrijeme, a zatim i vama. Kod njih se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i pokušava da savlada nalete ljubomore koji ga preplavljuju.

BONUS VIDEO:

OPREZNO S NJIMA Ova tri znaka pretjeruju sa ljubomorom Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO