Obnova zgrade MUP-a u Čapljini – rade se i prostorije za izdavanje osobnih dokumenata

U punomu su zamahu opsežni radovi na obnovi zgrade Policijske uprave Čapljina, ujedno i na izgradnji dodatnih prostorija u sklopu PU Čapljina namijenjenih izdavanju osobnih dokumenata.

Radi se o preuređenju postojećih kapaciteta zgrade u koje će biti smještena čapljinska ispostava CIPS-a koja je dosad koristila iznajmljene prostorije.

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije ranije je, pripadajućom odlukom, za ovu namjenu izdvojila 462.000,00 KM proračunskih sredstava (312.000,00 KM za izgradnju CIPS-a i 150.000,00 KM za obnovu i uređenje prvoga kata zgrade PU Čapljina).

Trenutačno su u tijeku zahvati na ojačavanju nosive konstrukcije odnosno ugradnji novih potpornih stupova s ciljem statičkoga utvrđivanja zdanja.

Također, u sklopu ove etape planirano je i uređenje gornjega kata, dok je nadgradnja zgrade odnosno izgradnja drugoga kata i uređenje cjelokupnoga pročelja planirano za sljedeću godinu.

”Zgrada Policijske uprave Čapljina godinama je u već u lošem stanju i bilo je nužno krenuti u ove radove te smo, na prijedlog MUP-a HNŽ-a, zahvate podijelili u etape i u Proračunu planirali potrebna sredstva, na zadovoljstvo kako samih policijskih djelatnika, tako i žitelja Grada Čapljine u cjelini”, komentirao je predsjednik Vlade dr. sc. Nevenko Herceg, pozdravivši svaki napredak u jedinicama lokalne samouprave na području HNŽ-a.

Objava Obnova zgrade MUP-a u Čapljini – rade se i prostorije za izdavanje osobnih dokumenata pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO