back to top

Obavijest za poljoprivrednike sa područja općine Neum: Prikupljanje podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG

Temeljem dopisa Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva o prikupljanju podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG pozivamo poljoprivrednike sa područja općine Neum koji obrađuju poljoprivredno zemljište, a koje do sada nisu mogli upisati u registar poljoprivrednih gospodarstava/gazdinstava da izvrše prijavu površine i kategorije takvog zemljišta u prostorijama općine Neum (služba za gospodarstvo i financije) najkasnije do 20.12.2023. godine, stoji na stranici Općine Neum.

Budući da se radi o prikupljanju preliminarnih podataka za prijavu takvog poljoprivrednog zemljišta klijent ne treba dostavljati nikakve materijalne dokaze, nego će prijavu izvršiti putem usmene izjave o površini i kategorijama poljoprivrednog zemljišta koje obrađuje, a koje nije uneseno u RPG.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem telefona: 036-880-226

Dopis možete preuzeti OVDJE.

Objava Obavijest za poljoprivrednike sa područja općine Neum: Prikupljanje podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO